2777
2789
عنوان

۶ ماهه آرایشگاه نرفتم + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2223 بازدید | 136 پست
درسته اما یه خانم باید همیشه مرتب و شیک و تمیز باشه ! ربطی به مرد نداره , ادم خودش باید به خودش ارزش ...

اون ک اره درسته بابد همیشه تمییز بود

ولی در جواب خانومایی ک میان میگن شوهرت چطوری تحملت میکنه اونو گفتم انگار مثلا وفاداریشون ب ی مو بنده !

دنیا هم بگیرم باز همسرم تنها افتخار زندگیمه😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا چکار کنم تو عمرم نه خودم‌اصلاح کردم نه ابرو برداشتم اصلا یاد ندارم،  صورتم و چطور اصلاح کن ...

صورتت رو با ژیلت شیو کن 

من چون با بن  جوش میزنم مراسما و مجالس  فقط شیو میکنم

برای ابروت ام با مداد ارایشی سفید قاب ابروت رو بکش و خارج قاب رو با موچین بردار عزیزم

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
حالا چکار کنم تو عمرم نه خودم‌اصلاح کردم نه ابرو برداشتم اصلا یاد ندارم،  صورتم و چطور اصلاح کن ...

پودر موبر مخصوص صورتت بخر بزن یاکرم موبر اصلا به حرف بقیه نری ژیلت بزنی هااااااااا

ابروهاتم زیاددرنیومدن نگران نباش انگارهفته پیش رفتی ارایشگاه میتونی اضافه هاش برداری به ابروهات دست نزن

ای حضرت عباس دلم رادریاب                  السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴◼
برای دل خودت و شوهرت برنداشتی بعد الان خونه بابات میخوای بری واست مهمه برداری؟!😐

شوهرم درک میکنه به خاطر کرونا نمیتونم برم ولی مادر شوهر و خواهر شوهر و جاری و ...درک ندارن ، حوصله ندارم براشون توضیح بدم ، چون اونا عید فطر گفتن چرا به خودت نرسیدی ، الان گفتم همین جا تو خونه یکم تغییرات بدم، شوهرم درک داره 

من کاری به تحمل شوهر ندارم واقعا قر و فرم ندارم ولی بنظرم تمیزی صورت خیلی مهمه مثل مسواک زدن واجبه

اره من خودم هفته ای یبار خودمو اصلاحو هبرونو برمیدارم ولی اگه یبارم نتونم و در بیاد دلیل نداره طرف نتونه تحمل کنه طرز فکر خوبی نیس ب اون خانومایی ک اونجوری گفتن اینو ج داده بودم

دنیا هم بگیرم باز همسرم تنها افتخار زندگیمه😍
آرایشگاه میرفتم همیشه به خاطر کرونا ۶ ماه نمیرم  ولی همون موقع که کرونا نبود و میرفتم نمیزاشتم ...

ژیلت اینااصلا صورتت نزن.

کرونا ارایشگاه رفتن خطرناک چون باید ماسک دربیاری

عزیزم عکس میزاری ببینم چیه بخرم منم مرسی

اینه گلم از نت عکس گرفتم ولی بری لوازم ارایشیا بگی میدن بهت

یه روزی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدانیم آخرین بار بوده 😢 کی فکرشو میکرد یه روزی با آدمهایی حرف بزنیم که شاید تا آخر عمرمون حتی نبینیمشون😍 ستاره مامان کیوانم🐣ستی 77سابقم
مرسی عزیز دلم

انشالله خدا شفابده براش حمد هرروز۷۰تا بخون ایه الکرسی بخون هرروز دعای توسل ومعراج بخون نمازاول وقت وقران شروع کن حتی شده ۲ایه معجزه میبینی