2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟

145 بازدید | 29 پست

من نامزدم خیلی مهربون و دستو دلبازه همیشه با کادو و خوراکیایی که دوس دارم سوپرایزم میکنه

نشده یبار بیاد دنبالم و دست خالی باشه حداقلش یه شاخه گل یا چنتا نوتلا میاره برام 

ولی من هیچوقت نشده بهش کادو بدم 

ینی درست حسابی نبودن فقط یبار یه ست ساعت خریدم واسه جفتمون یبارم یه پیراهن 

میخوام یه چیزی بگیرم واسه جبران خوبیاش ولی نمیدونم چی بگیرم اصلا تو خرید هدیه واسه مردا تجربه و سلیقه لازمو ندارم 

و اینکه از خودم بهتر منو میشناسه و میدونه چیا خوشحالم میکنه

ولی من اصلا نمیدونم چی دوس داره-__-

آیا من خیلی بی احساسم؟یا هستن مثل من؟

خانوما راهنمایی کنید لطفا   

یک عدد دانشجوی داروسازی هستم   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه زنجیر پلاک نقره بخر پلاکش هم الله باشه بگو بهش  اینو خریدم گردنت بنداز همیشه تا الله مراقبت باشه☺😁

اعتقادات هرکسی مثل مسواکه خواهشا تو حلق بقیه نکنین!!!مچکر  سنگین باش سبک ها رو باد میبره    .

بله شما یکم بی احساسی زیاد تو نخ چیزایی که طرفت دوست داره نمیریز سطحی نگری میگذری زود یکم کار کن رو خودت شاید اولش اینجوری میکنه ولی وارد زندگی بعد یه مدت خستگی اینکه اینجوری مثل خودش نمیکنی سردش میکنه برای شروع برید بیرون تو شرایط یه دفع بپورس چی دوست داره حالا جلو لباس فروشی بودی یا کفش فروشی یا دکوری یا کیف فوروشی هر جا غیر مستقیم بپرسی کم کم دستت میاد

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛

نه عزیزم بسکه نامزدت ابراز میکنه فرصتی برای شناخت خودش به شما نمیده!

ازش بپرس غیر مستقیم ببین چی دوس داره.من خودم دانشجو بودم و دنبال درس.وقت نمیکردم برم بازار.غذای مورد علاقشو درست میکردم با مخلفات میرفتیم تو پارک میخوردیم.بعد 9سال هنوز از اون روزا میگه و خیلی دوس داره

من همین یه دونه ام!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز