2777
2789
عنوان

قد 160

| مشاهده متن کامل بحث + 2524 بازدید | 52 پست
من۲۵سالمه۱۵۴😕🥴کوتوله لفظ خوبی نیس اصن

آره ماها اول باید طرز صحبتمونو درست کنیم

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
منم ۱۶۱ ازخودم بدم میاد 

😐😮🤔🤦🏻😕☹ناشکری نکن گناهه عزیزم

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزان

باما همراه باشید تا به تناسب اندام مورد علاقه خود برسید.😍

بر اساس وزن و قدرت بدنی هر فرد، برنامه ها وچالشای متفاوتی هس ک بهتون داده میشه

ورزشای خاص مخصوص آب کردن شکم +پهلو +سینه +بازو +ران

همراه رژیم مخصوص ب خودش

و رژیم دوران شیردهی

*: رژیم خسته کننده نیست چون بر اساس توانایی فرد و مقاومت بدن برنامه داده میشه ،

*: برنامه هفتگی هستش هر هفته یه برنامه

*: هزینه40ت در هر ماه

*درصورت راضی نبودن مبلغ پس داده میشه‌.

آره ماها اول باید طرز صحبتمونو درست کنیم

لایک خانوووم طلا

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
من۲۵سالمه۱۵۴😕🥴کوتوله لفظ خوبی نیس اصن

دقیقا😞

هروقت یکی اینو میگه بهم تا چند روز افسرده میشم😢

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

اگه بهت می گن کوتوله امکان نداره ۱۶۰ باشی خودت فکر می کنی قدت اینه 

چون خانمای ایرانی کلا همه می گن ۱۶۵-۱۷۰ ان همشونمووووو

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
منم 160م کوتوله هم نیستم خیلی هم خوبه 

آره😍

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
😐😮🤔🤦🏻😕☹ناشکری نکن گناهه عزیزم

حالا چی میشد ۱۰ سانت بلندتر بودم به کجای این دنیا برمیخورد ایران راحتم وقتی میریم مسافرت البته میرفتیم خدلروشگردیگه بااین دلار سرکوچه هم نمیشه رفت ادم خجالت میکشه

دقیقا😞 هروقت یکی اینو میگه بهم تا چند روز افسرده میشم😢

خااااکککک عالممم برسرشون .حالامن توخیابونا فنچووول😂خاله ریزه.کوچووولووووو😂جای من باشی چیکارمیکنی

شعور ندارن😐من از تو کوتاه ترم از توام خیلب بزرگترم ولی تا این سن کسی جرات نکرده همچین حرفی بهم بزنه😏

آدم ظاهرش هرجوری که هست کار خداست کسی حق نداره به کار خدا ایراد بگیره، اعتماد به نفستو داشته باش و هرجوری که هستی از خودت راضی باش قرار نیس دیگران رو راضی نگه داری ، خداروشکر کن که دوتا پا داری و میتونی سرپاهات وایستی و راه بری خیلی ها همین براشون آرزوی....

حال دلم خوب نیست...میشه براش أَمَّنْ یُجیبُ بخونید...؟💔😔
یه گوشت رو در کن یه گوشت رو دروازه قدت عالیه🤩 کوتاهم بودی به کسی ربط نداشت

انرژی گرفتم ممنونم😘😍