2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 3430 بازدید | 211 پست
بچه ها میگم توی ایران چیزی خواستی بخری باید سریع بخری وگرنه دیگه نمیتونی بخری والا من دو هفته پیش ر ...

ان شاءالله بزودی بتونید با بهترین قیمت بخرید 

یدونه صلوات برا ازدواجم بفرستین "اللهم صل علی محمد و آل محمد"
بچه ها میگم توی ایران چیزی خواستی بخری باید سریع بخری وگرنه دیگه نمیتونی بخری والا من دو هفته پیش ر ...

یا خدا تو دوهفته این همه کشیده بالا ،به خدا اینجا امنیت مالی نداریم ما،مشکل اعصاب پیدا کردم به خدا از بس گرونیه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یا خدا تو دوهفته این همه کشیده بالا ،به خدا اینجا امنیت مالی نداریم ما،مشکل اعصاب پیدا کردم به خدا ا ...

اره والا زندگی خیلی سخته ما که پدرمون درومد خیلی زندگی سخت تر شده

کاش یه فکری بکنن برامون

آفرین همین و بگو 

و اینگونه کم کم تابستان تمام میشود و ما از کولر بی نیاز میشویم تا سال بعد که دیگه اصلا نمیتونیم بخریم

والا ما دو نفری کار میکنیم و بدو بدو میکنیم هیچ اسایشم نداریم این چ وضعشه آخه

دلم برا بچم میسوزه به قران،نمیتونم دومی رو بیارم از بس روز به روز همه چی گرون میشه

اره بخدا خیلی خرج بالاس

من باردارم رفتم ازمایش غربالگری دوم و انجام دادم شد 500هزار  فقط ی ازمایش

بعد هی میشینن میگن جمعیت و افزایش بدین

جوونا حق دارن مجرد موندن والا

و اینگونه کم کم تابستان تمام میشود و ما از کولر بی نیاز میشویم تا سال بعد که دیگه اصلا نمیتونیم بخری ...

کاربری قبلیم به خاطر همچین حرفا ترکید،خب چیکار کنیم داریم دردو دل میکنیم دیگه،به خدا مام داریم از صب تا شب میدوویم اخرش هیچی

واقعا ک نی نی سایت پر از کیا شده؟!؟!  الان دعا میکنید مردم ضرر کنن شما پولدار میشی؟!

شما از اقتصاد چی میدونی ؟؟ این با احتکار چه فرقی میکنه باعث میشه روز به روز قیمت طلا وسکه بالاتر بره و جوون ها نتونن ازدواج کنن این خود خواهی محض کدوم مردم همه  دارن یک میلیارد طلا بخرن مردم اونایی ان که به خاطر طمع یه عده که دارن دامن میزنن به قیمت دلار طلا و سکه نمیتونن ازدواح کنند نمیتونند دارو بخرن و از خداشونه درصدی قیمت هاپایین نیاد تا ضرر نکنند شما مردمی یا تو گروه خودخواه ها هستی؟

سلام عزیزای دل لطفا واسه سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستید 😍
شما از اقتصاد چی میدونی ؟؟ این با احتکار چه فرقی میکنه باعث میشه روز به روز قیمت طلا وسکه بالاتر بره ...

البته استاتر با شما نبودما در کل گفتم برای کسایی طلا در حجم بالا میخرن

سلام عزیزای دل لطفا واسه سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستید 😍