2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 3430 بازدید | 211 پست
هی روزگار شوهر .... من تازه برداشته نصف طلاهای منو فروخته  فکرم میکنه سود کرده امیدم داره بیاد ...

غصه نخور اگه پولی دستت افتاد برو بخر ایشالا هم وزنشون میخری

ولی نمون که ارزون بشه چون دیگه ارزون نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بانکی؟ سکه پارسیان برا پس انداز خوبه؟

بانک کارگشایی عزیزم من توی تاپیک کاربرjojegg خیلی ایده میده با پول قلک سکه پارسیان و طلا میگیریم دوست داشتی برو نظرات رو بخون شرمنده نتم کمه لینگ نمیتونم بفرستم واست

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
چرا کردیم☹چون طلا ده برابر شد خونه نهایت ۳ الی ۴ برابر🙄

چند گرم فروختین؟

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
بانک کارگشایی عزیزم من توی تاپیک کاربرjojegg خیلی ایده میده با پول قلک سکه پارسیان و طلا میگیریم دوس ...

بانک.کارگشایی من وام گرفتم

100گرم طلا میدی 10میلیون وام میده یکساله 12میلیون باید پس بدی به بانک و طلاهاتو پس،بگیری

غصه نخور اگه پولی دستت افتاد برو بخر ایشالا هم وزنشون میخری ولی نمون که ارزون بشه چون دیگه ارزون نم ...

پولی دستم نمیاد اونارم خودش تو هر مناسبت خریده بود بعد ۷ سال زندگی تازه قبول کردخ بود تیکه تیکه طلابخریم بفروشیم خونه بخریم انقد تو گوشش خونده بودم که قبول کرده بود نمیدونم باز ضرر کرده تو کارش یا چه مرگش بوده که فروخته اللله اعلم هیچیم نمیگه که باز چه گندی زده خدا میدونه 

خدایا خودت راه درست و سر راهمون قرار بده