2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 3430 بازدید | 211 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به نیتی که دارید و نیتی که تو تاپیک هست بخونید شیخ کفعمی در کتاب بلد الامین از حضرت زین العابدین عل ...

من یه بار خوندمو نشد...لعنتشم کردم...چونخودش گفته بود  

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
من اگ ۹۵۰ گرم طلا داشتم ک الان هیچ غم و غصه ای نداشتم و دنیا واسه من بود😂😂😂

منم فک کردم ۹۵۰گدم یه حساب انگشتی کردم دیدم ی میلیارد ورد گفت عجبااااااا

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
نترسین چیزی نمیشه مبارکتون باشه بعدشم حداقل بایدیکسال بگذره که سود کنین خوب کاری کردین طلا خریدین ...

ممنونم..بخدا من تابحال تو طلا سود نکردم هیچ تا بوده ضرر بوده...دیگ این سری هم ضرر کنم واقعا خیلی نامردی میشه در حقم

پس اون فضایی زده 😁

نه چندانم فضایی نیست تو ایران

مگه کسی فکر میکرد طلا بشه یک میلیون 

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
ممنونم..بخدا من تابحال تو طلا سود نکردم هیچ تا بوده ضرر بوده...دیگ این سری هم ضرر کنم واقعا خیلی نام ...

ببین طلا رو اگه زود بری بفروشی ضرر میکنی باید بزاری بمونه صبر داشته باشی

هر چیزی رو زود بفروشی ضرر میکنی پس صبور باش من قول میدم خوب سود میکنی

اصلا نگران نباش

هی روزگار شوهر .... من تازه برداشته نصف طلاهای منو فروخته  فکرم میکنه سود کرده امیدم داره بیاد پایین بشه ۶۰۰ تومن ،چه خوش خیاله یادش میفتم مغزم سوت میکشه ،گفتنیم میگه خودم خریدم حالا خریده بودیم هر وقت خواستیم خونه بخریم بفروشیم 

خدایا خودت راه درست و سر راهمون قرار بده