2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 3430 بازدید | 211 پست
من چندتا کانال تحلیل قیمت طلا و ارز عضوم تقریبا همشون نوشتن که شدیدا بالا میره از حدود یکی دوماه دیگ ...

منم خیلی تحقیق کردم از وقتی ک گرمی ۶۰۰بود منتظربودم پایین بیاد برم بخرم که دیدم روز ب روز داره بالاتر میره تا رسید به یکو صد.از یکو صد رسید ب نهصدو پنجاه که دیگه دلو زدم ب دریا .باپول من همش ۳۰ گرم نصیبم شد بااین قیمته کمر شکنش...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم قیمت جهانیه

من فکر کردم نوشته ٩٥۰گرم خریده اخه بد نوشته بود ایشون قیمت طلا رو گفتن ولی فک نکنم عاقلانه باشه هر چی داری و نداری بدی طلا یکم به مردممون یکم به خودمون دلمون بسوزه عم قدرت خرید میاد پایین و هم یوقت طلا بیاد پایین بیچاره میشیم حتی بعضیا دور از جون ایشون در فراز و نشیب طلا سکته کردن . و جدیا شاهدیم که عروس و داماد نمیتونن حتی در مواردی حلقه طلا بگیرن و به ناچار میرن سراغ نقره اینارو میبینم خیلی ناراحت میشم ادم دلش میسوزه

[QUOTE=147552226]مبارکه عزیزم میره بالا شک‌نکن  نوسان داره‌ولی درنهایت بالا میره فقط ای کاش طلا کهنه بدون احرت و ...[/QUOTمرسی عزیزم اتفاقا همینکارو کردم...دست دوم خریدم بدون اجرت و سود 

کجایی تا بیام😒🗡

نقل بیار فشارت نیفته

اراذل اوباش کجایی سالار

من و خواهرم هر دو جاری هستیم.و هر دو مشکل داریم برای بارداری..لطفن با دلای پاکتون برامون ‌دعا کنید..ممنونم❤توی تلگرام کانالی هست به اسم @مشاور ریحانه بهشتی،مشاوره رایگان داره امیدوارم همه بهش یه سری بزنید😊توی تاپیکام ۲ تا تست شخصیت شناسی عالی دارم..امتحان کنید😊
کجایی تا بیام😒🗡

کوتاه ببا چاقو روبزار توجیبت داداش  

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
بورس عین طلا و دلار نیس که مردم بدبخترشن

ببخشیداااا وقتی شاخص بورس میره بالا کالاهای اساسی سر به فلک میکشه قیمتشون

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
همونجایی که توهستی

از کوزه همان برون تراود که در اوست

من و خواهرم هر دو جاری هستیم.و هر دو مشکل داریم برای بارداری..لطفن با دلای پاکتون برامون ‌دعا کنید..ممنونم❤توی تلگرام کانالی هست به اسم @مشاور ریحانه بهشتی،مشاوره رایگان داره امیدوارم همه بهش یه سری بزنید😊توی تاپیکام ۲ تا تست شخصیت شناسی عالی دارم..امتحان کنید😊
خیلی بهتره کاش چند سال پیش میگرفتم پولم مونده بود تو بانک هرروز بی ارزشتر میشد

دقیقا مثل من.چندسال پول تو بانک گذاشتم روز ب روز بی ارزش تر شد.اگ پارسال ک گرمی ۴۰۰بود خریده بودم و بانک نذاشته بودم الان شصت هفتاد گرم طلا داشتم😔

شوخی بود بابا😂😂😂😂

می دونم بابا   

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚