2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استاتر فهمیدم شبیه کی هستی 

شبیه مامان صدیقه  تو فیلم بچه مهندس 

اسم بازیگره یادم نیس فقط 

کپی اونی نازی😍

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

چه چشمای دلبری داری😀😀

خیلی قشنگی عزیزم

خوشبخت بشی

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

عزیزم شبیه اروپایی ها شدی.فقط یکم صورتتون لاغر شده

البته من خودم لاغرم شاید شما هم خودتوت لاغر هستین😙

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
ن من ناهار درست نکردم دیشب شام درست نکردم دیروز ظهر هم درست نکردم دیگ الان خودمو جمع کردم 😂

منم دارم مثل عید خونه رو برق میندازم...فردا سزارین میشم اخه...برام دعا کنید

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
منم دارم مثل عید خونه رو برق میندازم...فردا سزارین میشم اخه...برام دعا کنید

😐😐😐😐با اون وضع چحوری کار میکنی؟

🍩🍔☕📝پسرخاله:آزمایش الهی رو باید یه بار ناشتا داد یه بارم بعد غذا...آقای مجری:این چه حرفیه؟مسئله به این مهمی رو مسخره میکنی؟؟؟؟....پسر خاله:جدی میگم میزان اعتقاد یه آدم گرسنه با یه آدم سیر خییییلی فرق داره!!!!....❤قبلنا اینجوری نبود که کافی بود یه بزرگتر موقع وضو گرفتن میگفت غصه نخور همه چی درست میشه توکلت به خده.اونموقع مشکلات خودشون از این که درست نشن خجالت میکشیدن!!!!....❤با سگی که پشت سرم واق واق میکنه نمیجنگم با شیری هم که جلو روم نعره میکشه هم نمیجنگم.کلا آدم جنگجویی نیستم خوابم میاد😂😂😂😂...بی زحمت اگه میشه تو تاپیکای خنده دار و عکس دار تگم کنید😜😂با تچکر🙏
2790
2778
2791
2779
2792