2777
2789
عنوان

بیچاره شدم😧😧

314 بازدید | 9 پست

ماشینمونو توقیف  کردن  چون تعویض  پلاک  نکردیم  صاحب قبلیم شکایت  کرده  و الان   گرفتن  بردن  پارکینگ  ما ماشینو با واسطه  از کسی  خریدیم  حالا  نمیدونم  چی  میشه  کسی  میدونه  چقدر طول  میکشه   تا  صاحب ماشین  بیاد  تعویض  پلاک  کنیم  و ماشینو دربیاریم  مامور گفت خلافیشم   بالاس   یعنی   بیچاره  شدم دعا  کنید  برام   تورو خدا  

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خلافی ماشینو بدی بعد‌ش تعویض پلاک خیلی کار نمی‌بره دیگه 

خلافیشم  بالاس  بدبخت  شدم  از کجا  بیارم  شوهرم کلی غر زد جون داشت متو میرسوند سر کار گرفتن  جدو ماموره گفت به خاطر کار تو  لعنت  به   کارت  همینجوریم  زندگیم  رو هواست 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
چرا و چه مدت  تعویض پلاک نکرده بودین؟

2 سال  خریدیم   نمیدونم  شوهرم جرا  نرفته  همه  کاراش  همینه  هیچ  کاری و درست  انحام   نمیده  

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
خلافیشم  بالاس  بدبخت  شدم  از کجا  بیارم  شوهرم کلی غر زد جون داشت مت ...

همیشه پول خلافی از هزینه خرید ماشین کم میشه برو به صاحب قبلی بگو پول خلافیو یا بیاد کم کنه یا بره پرداخت کنه 

همیشه پول خلافی از هزینه خرید ماشین کم میشه برو به صاحب قبلی بگو پول خلافیو یا بیاد کم کنه یا بره پر ...

خوب  مادو ساله  خریدیم  از دلال  خریدیم  اصلا صاحب ماشینو ندیدیم  وکالت  داده بود از کسی خریدیم 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
خوب  مادو ساله  خریدیم  از دلال  خریدیم  اصلا صاحب ماشینو ندیدیم  وکال ...

اووو خب الان دستت به جایی بند نیست دیگه 

چرا تو این دوسال نرفتی تعویض پلاک 

اگه شماره چیزی ازشون دارید زنگ بزنید حتما بهشون

2 سال  خریدیم   نمیدونم  شوهرم جرا  نرفته  همه  کاراش  همینه  ...

منم‌ماشینمو سه سال فروختم طرف سند نمیزنه من فک پلاک کنم.یعنی اینبار اگر جلب کنم باید آقاهه بدو تا رضایت بدم .هر کس کارشو درست انجام بده اینهمه مشکل نیست