2777
2789
عنوان

شربت ایمونس

380 بازدید | 5 پست

مامانا من ب پسرم از اوایل اسفند بهش شربت ایمونس دادم ک خیلی عالی بود و خداروشکر مریض نشد و سیستم ایمنی پسرم افتضاح ضعیفه ولی این دائم دادم ج داد ک حدود ۳هفته پیش بردمش چکاب ک دکتر گفت ۵ماه تقریبا خورده بهش نده یه مولتی دیگه داد ک بد ازاینکه قطع کردم به یکهفته نرسید مریض شدشدید تب کرد وانتی بیوتیک خورد سری قبل دکتر گفت بزار از پاییز شروع کن ولی میخوام الان بهش بدم باز بدنش ایمنیش بره بالا میخوام بدونم مدت طولانی بدم ضرر نداره و مولتی دیگ هم ج نداده بهش نگرانم واقعا لطفا کمک کنین پسرمم ۳سالشه تقریبا۳تا شیشه دادم از بهمن یا اسفند

تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️

من خودم میخوردم چون زگیل تناسلی داشتم برای تقویت سیستم ایمنی خوردم.. از دکترش بپرس

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من خودم میخوردم چون زگیل تناسلی داشتم برای تقویت سیستم ایمنی خوردم.. از دکترش بپرس

شما دوره طولانی مصرف کردین؟دکترش یه دارو دیگه رو معرفی کرد ک اصلا ج نگرفتم ازش

تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نمیدونم چرا دکتر بچتون این حرفو زده من از یک سالگی دخترم تا الان که 19 ماهشو فقط ایمیونیس دادم اینم یه مولتیه مثل بقیه هیچ اشکالیم نداره دادنش خیلیم خوبه

خدایا ریفلاکس دخترمو خوب کن خدایا هوای همه نی نی ها رو داشته باش تبکر تولد دخترمه براش دعا کنید خاله ها