2777
2789
عنوان

با کلاس بودن

131 بازدید | 9 پست

چی جوری برخورد میکنید که در نظر دیگران (دوست و فامیل)شخصیت با کلاسی هستین و همین طور بچه هاتون چی جوری تربیت شدن که به نظر با کلاس میان..یعنی برین جایی میزبان پیش خودش بگ بذار ظرف کریستالم در بیارم اینا خیلی باکلاسن این یه مثال بود البته که زدم..، پوشش ک برخورد و،تربیت فرزند رو بهم بگید🌷🌷🌷🌷🌷

من همیشه سعی کردم شیک باشم ولی باز هم دوست دارم روز به روز با کلاس تر بشم .. یا به اصطلاح با جذبه تر 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بنظر من ساکت بودن و در مورد هر چیزی نظر ندادن عند باکللسیه

👌

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا همه اینجا با کلاسن کسی به خودش نمیگه بیکلاس

فک نمیکنم من کامنت های تو تاپیکای پربازدید رو خیلی تحلیل میکنم ..مثلا کسی که به مادری که داره اتاق بچه اش از 6ماه جدا میکنه میگه تو ظالمی وعاطفه نداری بچه باید9تا سالگی کنار خودت بخوابه این ته بی کلاسیه

اون خانمایی که وقتی آرایش میکنن خیلی با کلاس به نظر میان چیکار میکنن؟  من حس میکنم خیلی زشت می ...

من سعی میکنم متناسب با جایی که میرم ک مناسبتی هس و فرم صورتم ارایش کنم ..شاید به یکی ارایش کم بیاد ..البته الان باردارم رژ لب نمیزنم کلا

من سعی میکنم متناسب با جایی که میرم ک مناسبتی هس و فرم صورتم ارایش کنم ..شاید به یکی ارایش کم بیاد . ...

منم خیلی کم آرایش میکنم ولی حس میکنم قشنگ نیست فک کنم به خاطر رنگ پوستمه چون سبزه هستم .....آرایش رو صورت سفید قشنگ میشه 

فک نمیکنم من کامنت های تو تاپیکای پربازدید رو خیلی تحلیل میکنم ..مثلا کسی که به مادری که داره اتاق ب ...

این نظر شما راجع به بی کلاسیه

چون معنی با کلاس بودن ربطی به اینکه بچه کی جدا بخپابه نداره

کلاس به تخصیلات، شاغل بودن خانوم، چنتا زبان بلد بودن، موزیک زدن ، و... اینس

منم خیلی کم آرایش میکنم ولی حس میکنم قشنگ نیست فک کنم به خاطر رنگ پوستمه چون سبزه هستم .....آرایش رو ...

ربطی به رنگ پوست نداره متناسب با رنگ پوستت ارایش کن