2777
2789
عنوان

آموزش بورس

171 بازدید | 11 پست

من میخام شروع کنم به یادگیری مطالب بورس. بنظرتون برم کلاس؟ چه مطالبی بخونم. از کجا شروع کنم. اصلا نیمدونم از چی شروع کنم مطالب خیلی گسترده هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ثبتنام کردم سهم هم خریدم میخام یاد بگیرم خودم

از فرا درس سی دی آموزشی تهیه کن

از تابلو خوانی شروع کن 

تحلیل تکنیکال

فیلتر نویسی (البته این قسمت اگر برنامه نویسی بلد باشی می تونی)

تحلیل بنیادی

....

مباحث خیلی زیاده کم کم  شروع کن 

بعد بیا تو گروه های تلگرامی یا .... سیگنال خرید و فروش هم بگیر چون تازه کاری ضرر نکنی 

AjorianAcademy گروه تلگرامی هست خیلی خوبه بیا 

هم آموزش واره هم گروه برای سوال  هم سیگنال می ده 

ثبتنام کردی واس کارگزاری؟ سجام؟ 

بله کد بورسی ندارم تو نرم افزار که میرم بخش خرید مثلا عددا چین باید چطوری تنظیم بشن

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.
بله کد بورسی ندارم تو نرم افزار که میرم بخش خرید مثلا عددا چین باید چطوری تنظیم بشن

کد بورسی نذاری؟ خب باید بگیری؟ تو نرم افزار میری خب واس خرید و فروشش هست. مثلا قیمت سهم رو زده. مثبت ینی سهم رشد کرده منفی بنی توضرره

کد بورسی نذاری؟ خب باید بگیری؟ تو نرم افزار میری خب واس خرید و فروشش هست. مثلا قیمت سهم رو زده. مثبت ...

سلام،کدم اومد ولی هنوز ورودمو میزنه آزمایشی چقدر طول میکشه فعال بشه؟این کد معاملاتیو کجا باید وارد کنیم

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.
سلام،کدم اومد ولی هنوز ورودمو میزنه آزمایشی چقدر طول میکشه فعال بشه؟این کد معاملاتیو کجا باید وارد ک ...

اگه کد بیاد رمز و پسوزدت هم میاد همونموقع میری تو سایت و خرید و فروش رو انجام میدی