2777
2789
عنوان

تفسیر سونو

121 بازدید | 14 پست

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

سقط داشتم بعد از چهارهفته رفتم سونو چون ببخشید همه اش لخته خارج میشد و خونریزی داشتم 

الان خونریزی ندارم فقط لکه بینی اون هم چند روز یه بار 

به نظرتون با قرص و داروی گیاهی دفع میشه یا بزرگه 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام خوبی میتونم ازت سوال بپرسم 

بله عزیزم

راجع ب وسواس فکری گفتی خواهرت داره برادرمانش چکارکرد

تحت نظر روانشناسه داروها رو مصرف میکنه خوبه ولی رها میکنه نه متاسفانه و اینها مقاومت زیادی در درمان به خرج میدن 

تحت نظر روانشناسه داروها رو مصرف میکنه خوبه ولی رها میکنه نه متاسفانه و اینها مقاومت زیادی در درمان ...

دارو خوبه ینی یانه

رایانم جون مامان خدا تورو برامون حفظ کنه کاش بشه زودتردستاتو لمس کنم پسرم😘😘😘❤❤
تحت نظر روانشناسه داروها رو مصرف میکنه خوبه ولی رها میکنه نه متاسفانه و اینها مقاومت زیادی در درمان ...

من این جوری شدم اما نمیدونم چ کنم همش تلقینه در حدچندروز دورش میکنم باز میاد

رایانم جون مامان خدا تورو برامون حفظ کنه کاش بشه زودتردستاتو لمس کنم پسرم😘😘😘❤❤
سقط داشتم بعد از چهارهفته رفتم سونو چون ببخشید همه اش لخته خارج میشد و خونریزی داشتم  الان ...

سونو انجام نداد؟؟که ببینه مونده یا نه؟

من ۴۰روز سقط کردم پریود هم شدم ولی چهارشنبه رغتم سونو گفت مونده بقایا

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری
سونو انجام نداد؟؟که ببینه مونده یا نه؟ من ۴۰روز سقط کردم پریود هم شدم ولی چهارشنبه رغتم سونو گفت مو ...

همون سونو انجام دادم همینه دیگه 

سونو انجام نداد؟؟که ببینه مونده یا نه؟ من ۴۰روز سقط کردم پریود هم شدم ولی چهارشنبه رغتم سونو گفت مو ...

بقایا چقدر بود تو سونوتون چقدر نوشته ؟

من این جوری شدم اما نمیدونم چ کنم همش تلقینه در حدچندروز دورش میکنم باز میاد

اگه اضطراب و استرس دارید بیشتر درگیر میشید سعی کنید استرستون رو کنترل کنید 

بزنید تو گوگل تمرینات برای وسواس

اگه اضطراب و استرس دارید بیشتر درگیر میشید سعی کنید استرستون رو کنترل کنید  بزنید تو گوگل تمری ...

سلام عزیزم تو رو خدا بیا بگو شما قبلا سزارین داشتی سقط کردی.من دو سال و نیم پیش سز داشتم الان میخوام سقط کنم خیلی میترسم تو نت نوشته باعث پارگی رحم میشه.خدا خیرت بده بیا بگو

سلام عزیزم هفته چندمی؟

بله من انجام دادم سابقه سزارین هم داشتم دوتا 

زیر یکسال و نیم خطرناکه 

همه چیز به بدنت بستگی داره 

سلام عزیزم م. ی تاپیک زده بودی راجب سقط بعد سزارین .با قرص سقط کردی؟من سه سال از سزارین اولم میگذره میترسم که مشکل واسم پیش بیاد

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و حاجت رواییم صلوات بفرستید😘😘😘