2777
2789
عنوان

زنجانیابیاین

5458 بازدید | 45 پست

خانوماکسیومیشناسین توبیمارستان بهمن زایمان طبیعی کرده باشه راضی بوده؟؟خودم بچه اولم توامام حسین زایمان کردم باماماهمراه الان بخاطرکرونامرددشدم کجابرم توفامیلامون خیلیابهمن زایمان کردن ولی سزارین تاحالاطبیعی نشنیدم

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔

بهمن خصوصیه دیگه؟ 

فک کنم طبیعی نباشه نمیدونم

خواهر من امام حسین طبیعی زایمان کرد مثل شما ولی بهمن رو نمیدونم 

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم اگه دکتر خوب برای زایمان طبیعی تو زنجان میشناسین معرفی کنین میخوام موقع زایمان بیاد بالاسرم وخودش بخیه هامو عالی بزنه،منم میخوام بهمن زایمان کنم البته تازه میخوام اقدام کنم برای بارداری

دوروز پیش دختر خالم رفت امام حسین زایمان کرد یه شبم بستریش کردن طبیعی بود.شب ساعت ۲ رفت فردا ساعت ۲ ...

خودمم سرپسرم ظهررفتم فرداظهرش خونه بودم خیلی خوب بودمخصوصاماماداشتم الان موندم چیکارکنم؟

عزیزم اگه دکتر خوب برای زایمان طبیعی تو زنجان میشناسین معرفی کنین میخوام موقع زایمان بیاد بالاسرم وخ ...

دکار من کرمانشاهیه چون برا نازایی میرفتم پیشش الان نمیتونم عوضش کن میگن گلدن بی بی هستی بهتره تحت نظر خودش بلشی...لحظه زایمان ول میکنه میره

خودمم سرپسرم ظهررفتم فرداظهرش خونه بودم خیلی خوب بودمخصوصاماماداشتم الان موندم چیکارکنم؟

خب الانم میتونی ماما خصوصی ببری امام حسین ۴۵۰تومن ثابته ولی بقیه بیمارستانها ساعتیه

دکترتون کیه؟؟بمن میگن امام حسین چون حانله زیاد میاد خیلی تمیز تر از بهمنه منم عین شما فقط استرس دارم

اره انصافاتمیزبودواکثراماماهمراه داشتن همه اونروزی که من رفته بودم دخترخاله شوهرمم خردادرفت همون امام حسین ولی الان یکم کرونازیادشده منودودل کردن اطرافیانم میگن بهمن تمیزتره ولی نمیدونم بابیمه تامین اجتماعی چقدباشه هزینش؟

رفته بود اومده بود میگف کرونایی ها و زایمان تو یه سالن بودن .اتاق هاشون روبه رو بوده.میگه ولی بهداشتو رعایت میکنن  پرستاراش.

اره انصافاتمیزبودواکثراماماهمراه داشتن همه اونروزی که من رفته بودم دخترخاله شوهرمم خردادرفت همون اما ...

فک کنم با بیمه درمیاد پنچ تومن چون زنداداش دوستم حالا بیمه نداشتن ازاد شد ۶.۸۰۰