2777
2789
عنوان

بورسیا

101 بازدید | 16 پست

من هیچی ازش بلد نیستم چی جوری یاد بگیرم بی کاری تو خونه کلافم کرده شغلم تعطیل شد باردارم هستم دارم افسرده میشم  همسرم میگه یه مقدار پول بهت میدم برا خودت یاد بگیر انجام بده ب نظرتون کار سختیه ؟؟ چی جوری میشه یادگزفت سود کرد؟اگر کسی بلده لطفا اینجا یا خصوصی راهنماییم کنه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من فیلمای چرتکه رو دیدم 

به کارتون اومد؟؟ سوددهی بورس چی جوریه؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا یاد نگیری همش ضرر و استرسه

به نظرتون برم کلاس؟

این نرم افزارم خوب بود برام 

مثلا هر یه تومن که میخرید چه قدر سود میده بهتون

من با اولین پولم تقریبا سیصد تمن سود کردم،تازه کار بودم،دوتمن گذاشتم سیصد سود کرد ،خواستی بخری دی و ...

از کجا بفهمم اول کار چی بخرم؟ ..ضرر هم دادین تا حالا؟؟ضررش چیه ایا ارزش سهام کم میشه یا نه از پولتون کم میشه؟

عدد 8رو به 1000900990 ارسال کن باهات تماس میگیرن و توضیح میدن من نمیدونم تبلیغش رو کجا دیدم ولی امر ...

هزینه آموزش؟