2777
2789
عنوان

زنداداشم....

| مشاهده متن کامل بحث + 2053 بازدید | 85 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداشم خریده بود ولی یه روز قبلش داد و اصلا با نامزدش هماهنگ نبودن

واااااا خب خریدع دیگه داداشتو  زنداداشت داره. دوتا کادو میخای؟؟؟

ب ما یدونشم نمیدن پرتوقع نباش

❤یه پسر دارم شاه نداره❤
خب عزیزم ما هیچ پیش زمینه ای از زنداداشت نداریم که قضاوتش کنیم الان؛و اینکه تولد خواهرتونم داداشتون ...

بخدا نمیدونم تو دلش چی گذشته نمیدونم باهم مشترک بودن یا نه چون دادشم روز قبلش بهم کادو داد و اونم خودش خریده بود دیگه روز تولدمم چیزی نگفتن ولی برا ابجیم با مامانش رفته بود خریده بود خیلی بهم برخورده که فرق گذاشته یه ادمی هم هستم که هیچوقت یادم نمیره و هرکی هر کارو برام بکنه همونو براش میکنم تولد داداشم کادک گرفتم دادم الان موندم چیکار کنم

والا منم جای توباشم هیچی نمیخرم،اصلا هم به تولدش نمیرم،به یه بهونه ای میپیچونم،والاحرمت ازحرمت،بلندمیشه،هرکی لایق رفتارخودشه،باهاش داشته باشی

میشه یه صلوات برابراورده شدن ارزوم بفرستین؟؟🥺😐❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

کلا با سیستم کادو بدی کادو میدم 

ندی نمیدم مخالفم

آدم وقتی به کسی چیزی میده باید با رضایت خاطر بده ن اجبار باشه ..ن حرف کسی مهم باشه ن چیزی ..

من شاید تو زندگی نصف کادوهایی ک دادم کادو نگرفتم  ..اصلانم چیز مهمی نیست...چون خودم از کادو دادن و ذوق کردن طرف مقابل خوشم میاد...

حالا دوست عزیز شما هم نگاه کن کادو دادن رو دوست داری ...یا فقط تو کادو دادن جبران کادو میکنی....

بعد ۸ سال انتظار...🤱...💕بالاخره گرفتمت بغلم فرشته کوچولوی نازنینم  خدایا شکرت💕
چرا زنداداشش باید برای خواهرشوهر کادو بخره؟  برادرتون باید میخرید عزیزم

عزیزم من اصلا توقع نداشتم برادرمم کادو گرفته بود دستش درد نکن کلا همه چی تموم شد ولی روز تولد خواهرم که با مامانش رفته برا ابجیم کادو گرفته بود خیلی ناراحت شدم که برامون فرق گذاشته وگرنه من از هیشکی انتظار کادو ندارم حتی شوهر خودمم کادو نمیده😐هیچ تبریکم نمیگه و ازش ناراحت نمیشم

واااااا خب خریدع دیگه داداشتو  زنداداشت داره. دوتا کادو میخای؟؟؟ ب ما یدونشم نمیدن پرتوقع نباش

نامزدن فعلا و فک میکنم باهم هماهنگ نبودم والا من هیچ توقعی ندارم