2777
2789
عنوان

زنداداشم....

| مشاهده متن کامل بحث + 2053 بازدید | 85 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی سوال داداشتم تو تولدت بود اون کادو داد؟؟ شاید کادوشون مشترک بوده

نامزدن داداشم یه روز قبلش کادومو بهم داده بود اصلا نمیدونم باهم هماهنگ بودن یا نه ولی فک میکنم نبودن کلی تولد خواهرم با مامانش رفته بود براش کیف گرفته بود خیلی شوکه شدم😐

پرسیدن داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با خوش رویی برو و بخور و بیا و چیزی نبر 

کار بدی اصلا نیست 

چون حتما از نظر اون بی اخترامی نبوده که چیزی نیاورده

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
نامزدن داداشم یه روز قبلش کادومو بهم داده بود اصلا نمیدونم باهم هماهنگ بودن یا نه ولی فک میکنم نبودن ...

شاید کادوشون با برادرت مشترک بوده ؟

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم

خب عزیزم ما هیچ پیش زمینه ای از زنداداشت نداریم که قضاوتش کنیم الان؛و اینکه تولد خواهرتونم داداشتون جدا داد زن داداشتون جدا؟که بعید میدونم؛مال شما هم وقتی داداشتون داده از طرف دوتاشونه دیگه؛ما هم بوده جایی خواستیم بریم داداشم و خانومش عقد هستن؛داداشم گفته خودم هدیه میگیرم؛یه بارم بوده خانوم داداشم گفته خودم میگیرم

عزیزم من تولد خواهرشوهر کوچیکم براش کادو گرفتم تولد خواهر شوهر بزرگم هم کرونا بود همه جا بسته بود هم واقعا دستمون خالی بود و اینکه با وجود پسر گلی کلا تولدشو فراموش کرده بودم.ولی خدایی هر دوشونو خیلی دوس دارم.شاید زنداداشتون عمدا این کارو نکرده

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

برو بیشتر کیکو بخور بیا

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞