2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کم‌ بریز و بیشتر از دو دقیقه‌ نگذار تو لیوان‌ بمونه، 

میتونی چوب دارچین‌ و گل محمدی بریزی‌ 

یا هل‌ و زنجبیل

درد قوی ترم کرد   اشک شجاع ترم کرد  قلب شکسته عاقل ترم کرد  برای آینده ام بیشتر از گذشته ممنونم 
من عاشق چای سبزم همه جوره هم امتحانش کردم.من فقط با لیموی تازه و دارچین دوست دارم بخورم.

چوب دارچین دارم بزارم داخل چای؟

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
کم‌ بریز و بیشتر از دو دقیقه‌ نگذار تو لیوان‌ بمونه،  میتونی چوب دارچین‌ و گل محمدی بریزی‌&nbs ...

ممنون ازلطفت❤

کم‌ بریز و بیشتر از دو دقیقه‌ نگذار تو لیوان‌ بمونه،  میتونی چوب دارچین‌ و گل محمدی بریزی‌&nbs ...

من تو فرنچ پرس درست میکنم چای سبز رو .چون من همیشه میخورم تجربه ام رو میگم

اولا اینکه چای سبز رو اصلا مثل چایی نباید دم کنی چای سبزو میریزی تو فرنچ بعد دارچین و لیمو میندازی و روش اب جوش میریزی ده دقیقه صیگبر میکنی و بعده ده دقیقه میریزی تو فنجون و نوش جون

یاشاسین آذربایجان💓✌

من تو فرنچ پرس درست میکنم چای سبز رو .چون من همیشه میخورم تجربه ام رو میگم اولا اینکه چای سبز رو اص ...

منم ازاین دم نوش هادارم کیسه ای،برای لاغر شدن روزی چندبار بخورم ؟اطلاع داری؟

من تو فرنچ پرس درست میکنم چای سبز رو .چون من همیشه میخورم تجربه ام رو میگم اولا اینکه چای سبز رو اص ...

بله درسته‌ منم‌ دم ‌‌‌‌‌‌‌‌نمیکنم‌ ، تو لیوان‌ دمنوش‌ میریزم‌ ولی ده دقیقه‌ واس بعضی  از چای سبز ها زیاده ‌ خیلی تلخ مبکنه ‌ 

چون‌‌چند مدل هست‌ چای سبز

درد قوی ترم کرد   اشک شجاع ترم کرد  قلب شکسته عاقل ترم کرد  برای آینده ام بیشتر از گذشته ممنونم