2777
2789
عنوان

پااااانیک

71 بازدید | 18 پست

بچه ها میخوام پانیکمو درمان کنم چون دیگه غیر قابل تحمل شده درد های عصبی درد قلب دست و سرگیجه های بد و نمیتونم خوشحالی یا ناراحتی کنم چون سریع بدنم واکنش نشون میده کدوم دکتر باید برم متخصص مغز و اعصاب یا روانپزشک ؟؟کسی پانیک داره پیش کدوم دکتر رفته و دارو چی میخوره شما هم این دردارو دارین؟؟؟

عزیز کی بهت گفته پانیکه؟ شبیه به میگرن هم هست علامت هات

پانیک رو باید بری روانپزشک

میگرن رو باید بری مغز اعصاب

برای میگرن داروهای مسکن و ارامبخش برای پانیک بنزودیازپین ها رو میدن.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برای من زیاد پیش میومد قرص خوردم البته زیر نظرپزشک،الانم دارم قطعش میکنم ولی باز گاهی میاد سراغم وقتی عصبی میشم

محیا خانمم    راستی میشه یه صلوات برای ظهورامام زمانم بفرستی مرسی عزیزم😉

وای دقیقا این روزا خواهر منم درگیرشه..یه دفعه میگیره هی میگه الان بیهوش میشم میمیرم..دست و پاش لمس میشه دهنش بی حس میشه..ما فک کردیم مشکل جدیه بردیمش مغز و اعصاب ولی گف مربوط ب روان و اعصابه ک بردیمش روان پزشک..الان دارو میخوره یه ده روزیه بهتره

عزیز کی بهت گفته پانیکه؟ شبیه به میگرن هم هست علامت هات پانیک رو باید بری روانپزشک میگرن رو باید ب ...

تمام آزمایشات هر دکتری بگی رفتم آندوسکوپی اکو نوار قلب چون یه سری حمله بهم دست میداد اوایل میدودم تو خونه ترس داشتم از صدای زنگ جاده از حموم و غش میکردم هیچ دکتری نفهمید تا اینکه گفتن پانیک 

وای دقیقا این روزا خواهر منم درگیرشه..یه دفعه میگیره هی میگه الان بیهوش میشم میمیرم..دست و پاش لمس م ...

دارو چی میخوره منم میگم الان میمیرم خیلی مریضیه بدیه من زندگیم نابود شده

برای من زیاد پیش میومد قرص خوردم البته زیر نظرپزشک،الانم دارم قطعش میکنم ولی باز گاهی میاد سراغم وقت ...

دارو چی خوردی؟؟؟پیش چ دکتری برم میگن برو مغز و اعصاب 

دارو چی خوردی؟؟؟پیش چ دکتری برم میگن برو مغز و اعصاب 

الوینتا و نوروتریپتیلین ولی سرخودنخور چون عوارض داره

دکترزیادرفتم کلی اخریش تو بیمارستان چمران بود

محیا خانمم    راستی میشه یه صلوات برای ظهورامام زمانم بفرستی مرسی عزیزم😉
دارو چی میخوره منم میگم الان میمیرم خیلی مریضیه بدیه من زندگیم نابود شده

اره میدونم خیلی سخته..اضطراب شدیده عزیزم..خواهر من یکم ک هیجانی میشه یا خسته میشه یا هرچیزی حمله میاد سراغش..اون روز پسر همسایمون تشنج کرده بود خواهر من یکم نگران شده بود باز اونجوری شد..داروهاش پرانول و نورتریپتیلین و یکی دیگشو اسمشو یادم نیس..یه داروی دیگه هم داده ک هروقت حمله بهش دست داد نصفشو میذاره زیر زبونش..اول ک نمیدونستیم چیه خیلی وحشتناک بود ولی الان ک فهمیدیم چیه خداروشکر خیلی بهتره..از فردا هم میخاد بره سرکارش..شما حالتاتون چجوریه؟؟؟

اره میدونم خیلی سخته..اضطراب شدیده عزیزم..خواهر من یکم ک هیجانی میشه یا خسته میشه یا هرچیزی حمله میا ...

اره باید سرمون گرم باشه .من اوایل بیماریم اینجوری بودم ولی چون درمان نکردم الان دردای جسمی داره اذیتم میکنه هروز یه جام درد میکنه قلب درد دست گردن شونه فک پاهام بی حسی دستام گز گز حالت تهوع سرگیجه 

اره باید سرمون گرم باشه .من اوایل بیماریم اینجوری بودم ولی چون درمان نکردم الان دردای جسمی داره اذیت ...

شما باید برین روان پزشک..البته یه روان پزشک خوب ک نبندتتون ب یه کیسه دارو..دارو بخورین خوب میشین ولی بیشتر باید اعصابتون اروم باشه..ان شاءالله خوب میشین نگران نباشین