2777
2789
عنوان

چیکارکنم آخه ؟

276 بازدید | 47 پست

بچم یکسالو نیمه خیلی لاغر شدم.اصلا روم نمیشه برم بیرون.بلا استثنا هرکی منو میلینه میگه واااای چه لاغر شدی.این جمله خیلی ناراحتم میکنه.انگاد خودشون بچه شیر ندادن.منم تو یه شهر تنهام.پسرمم فوق العاده شیطونه.نمیدونم چیکار کنم هیکلم خوب بشه😔

این مساله روحیمو از بین برده.حتی روم نمیشه برم بیرون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ چاق بودی میگفتن چقد چاقه بیخیال ول کن خوب اگ خیلیم اذیتت میکنه بیشتر غذا بخور کمتر ورزش کن.

ولی قرصهای چاقی رو اصن قبول ندارم استفادع نکنی ی وقت

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

خوب به خودت برس روزی ۷ تا خرما بخور 

سیب زمینی اب پز برای صبحونه بخور 

میوه و مغز خیلی بخور تا چاق شی 

لقمه بگیر من هر چیزی میزارم لای نون حتی شکلات انقد که به لقمه علاقه دارم

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
اگ چاق بودی میگفتن چقد چاقه بیخیال ول کن خوب اگ خیلیم اذیتت میکنه بیشتر غذا بخور کمتر ورزش کن. ولی ...

شاید باورتون نشه اما غذاهم ک میخورم اصلا نمیفهمم چی خوردم از بس بچم اذیتم میکنه.هرچند غذام زیاده اما بازم لاغرم

عزیزم من خیلیارو دیدم چاقیشون بد از زایمان مونده حتی موقع شیردهی هم اندامشون پف کرده و چاق بودش 

الان تازه باید خوشحال باشی ک لاغر شدی 

من از خدامه هروقت باردار شدم بد از زایمان لاغر بشم 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

آخرین بار ۴۶کیلو بودم😔 از خودم بدم میاد

مگ آدم ب خاطر تیپ از خودش بدش میاد این چ حرفیه میزنی عزیزدلم💛بچهات چن سالن حالا؟؟

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑