2777
2789
عنوان

لکه چای روی فرش

66 بازدید | 3 پست

خانوما چای ریخته روی فرشم چون شوهرم کرونا داشت من نمیتونستم تو اناق برم و تمیزش کنم الان لکه چای مونده روی فرش کرمی با چی پاک کنمش الان نزدیک ۲۰روز هست ک لکه مونده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرش ماشینی از الیاف مصنوعی مانند پلی پروپیلن، پلی استر یا نایلون ساخته می شود. این الیاف نسبت به الیاف طبیعی مانند پشم یا ابریشم در برابر لکه ها مقاوم تر هستند. با این حال، لکه چای می تواند حتی روی فرش ماشینی نیز ایجاد شود.

در اینجا چند روش برای از بین بردن لکه چای روی فرش ماشینی آورده شده است:

روش 1: جوش شیرین

جوش شیرین یک ماده طبیعی است که می تواند به جذب تانن و قند موجود در لکه چای کمک کند. برای استفاده از جوش شیرین، مراحل زیر را دنبال کنید:

1. مقداری جوش شیرین را روی لکه بریزید تا آن را به طور کامل بپوشاند.
  2. 15-20 دقیقه صبر کنید تا جوش شیرین کار خود را انجام دهد.
  3. با یک جاروبرقی، جوش شیرین را از روی فرش جمع کنید.
  4. اگر لکه هنوز باقی مانده است، از یک محلول پاک کننده تجاری استفاده کنید.

روش 2: سرکه

سرکه یک ماده اسیدی است که می تواند به از بین بردن تانن موجود در لکه چای کمک کند. برای استفاده از سرکه، مراحل زیر را دنبال کنید:

1. یک محلول مساوی از سرکه سفید و آب تهیه کنید.
  2. محلول را روی لکه اسپری کنید.
  3. با یک پارچه تمیز، لکه را به آرامی پاک کنید.
  4. فرش را با آب سرد بشویید.

روش 3: نمک

نمک یک ماده جاذب است که می تواند به جذب تانن و قند موجود در لکه چای کمک کند. برای استفاده از نمک، مراحل زیر را دنبال کنید:

1. مقداری نمک را روی لکه بریزید تا آن را به طور کامل بپوشاند.
  2. 15-20 دقیقه صبر کنید تا نمک کار خود را انجام دهد.
  3. با یک جاروبرقی، نمک را از روی فرش جمع کنید.
  4. اگر لکه هنوز باقی مانده است، از یک محلول پاک کننده تجاری استفاده کنید.

روش 4: صابون و سرکه

صابون و سرکه ترکیبی است که می تواند به از بین بردن لکه چای کمک کند. برای استفاده از صابون و سرکه، مراحل زیر را دنبال کنید:

1. مقداری صابون را با آب سرد مخلوط کنید تا یک محلول غلیظ تهیه شود.
  2. محلول را روی لکه بمالید.
  3. با یک پارچه تمیز، لکه را به آرامی پاک کنید.
  4. فرش را با آب سرد بشویید.

روش 5: قالیشویی

اگر لکه چای روی فرش ماشینی شما قدیمی یا مقاوم است، ممکن است نیاز به کمک یک متخصص قالیشویی داشته باشید. قالیشویی ها از تجهیزات و مواد تخصصی برای از بین بردن لکه های مقاوم استفاده می کنند.

نکات مهم

• هرچه سریعتر اقدام کنید. هرچه لکه چای روی فرش بیشتر بماند، پاک کردن آن دشوارتر می شود.
  • لکه را خشک نکنید. اگر لکه چای روی فرش خشک شود، پاک کردن آن بسیار دشوار می شود.
  • از حرکت دایره ای اجتناب کنید. این کار باعث پخش شدن لکه می شود.
  • پس از استفاده از هرگونه ماده پاک کننده، فرش را با آب سرد بشویید. این کار به از بین بردن هرگونه مواد پاک کننده باقی مانده کمک می کند.

منبع : قالیشویی مرزداران