2777
2789
عنوان

سوال مهم

111 بازدید | 8 پست

سلام دوستان عزیز...سوال مهمی دارم...وقتی یه پسری عاشق ی خانوم‌بشه خیلی دوسش داشته باشه یعنی مستقیم نگه ولی با رفتاراش نشون بدع...ولی عشقش ممنوعه باشه...خانومه خودش متاهل باشه...بعد پسره خودش هم یکیو داره یعنی دوس دختر دارع ولی ب خانوادش برای ازدواج معرفیش کرده...ولی حواسش به اون خانوم هست...و بعد ی مدت دیگه به کل سرد میشه و  ازش دوری میکنه...دلیلش چی میتونه باشه؟؟؟راهنمایی...مووضوع مهمی ک برای بهترین رفیقم‌پیش اومده میخوام کمکش کنم

مثبت تویی و منفی منم   فیزیک در تسخیر توست...از دور جذبم میکنی...عاشق ربای آهنی  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا دوستت خودشش رو درگیر یه آدم عوضی کرده آخه بی خیال بهش اهمیت نده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یچیزا میخونم اینجا میخام خودمو زجر کش کنم😑😐

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸

بیخیالش... سرد شده رفته... نظرش عوض شده حتما.... با واقعا عاشقش نبوده ک سرد شده... 

😾✊🏻پر و بال بهت دادم معنیش این نیس که خیلی بالایی 😾نوار بهداشتیم بالداره ولی اون پایینه 😸👋🏼💋