2777
2789

چقد هزینه میگیرن برا نائب شدن؟ 

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شروع کردی یا میخوای شروع کنی؟

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
من میخونم فقط شرایطش بگو

عزیزم شما هزینه میگیرین؟ اگه آره چقدر؟ 

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿
پول برای چی اطمینان منظورتون چیه

شما خانومی یا آقا؟ 

دوستان نائب شدن خیلی خیلی سخته و اگه یه ذره ایراد تو کارتون باشه حق الناسه بزرگی میفته گردنتون.شرایط نایب باید تو دوران  چله عاری از هر گناهی باشه ینی حتی جلوی نامحرم نخنده تو روی نامحرم نگاه نکنه به هیچ وجه ارایش نکنه تا میتونه بیرون نره اگه باعث گناه میشه. غیبت قضاوت تهمت تمسخر ممنوعه وگرنه چله طرف باطل میشه  نماز صبحشم نباید قضا شه البته هیچ نمازیش نباید حتی تاخیر داشته باشه

روانشناسی کودک

اصلا اینجا به کسی اعتماد نکن من قبلا گول خوردم مشخص شد کلاهبردار بود سرکلی کاربر هم کلاه گذاشته بود میگن میخونیم ولی نمیخونن خودت از دوست و آشنا کسی رو پیدا کن برات بخونه یا از کانال دوستداران آیت الله حق شناس شماره گذاشتن تماس بگیر ناعب دارن قابل اعتمادن

من یدفه میخواستم یه خانم معتبری بود ولی روزی ۱۵۰ میگرفت اما ۱۰۰ درصد خوب بود. حوزه ها بهش اطمینان دا ...

من یه آدم مطمئن میشناسم تو سایت با قیمت مناسب راه میاد

واقعا هم گناه نمیکنه  نه توی چهله نه غیر  چهله

نه دروغ نه غیبت نه اهنگ گوش میده حجابشم کامله

چون نایب باید گناه نکنه

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
2790
2778
2791
2779
2792