2821
2789
عنوان

شما مثل منین؟

214 بازدید | 16 پست

بچه ها من همش تصمیم میگیرم اکانت نی نی سایتمو بترکونم از قضا میخوره به آخر هفته، بعد شنبش پشیمون میشم 😬 اکانت قبلیمم ترکوندم

اون موقع به خودم میگم که چی!؟ فقط وقتمو میگیره، ولی بعد بخاطر اینکه اینجا با کلی آدم حرف میزنم میبینم یجور رفع دلتنگیه، درمورد اینستام همینم. 😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من اینستا رو ۴سال پیش ،که اولاش بود یه مدت نصب کردم ولی پاک کردمش،از اون وقتم خودمو به چالش کشیدم که نصب نکنم و جاش کتاب بخونم،ولی نی نی سایتو به خاطر شرایطم توش عضو شدم و البته به نسبت زیاد هم توش وقت میگذرونم 😐

خدایا خواهش میکنم به زودی روزای خوب و شاد بیان و پایدار باشن

چیز بدی تو نی نی سایت نیست به نظرم اعتیاد هم نداره من بعد چهار پنج روز الان اومدم..تو ی مقطع زمان هم س سال نیومدم کلا مشغول بودم احتمالا بازم این اتفاق بیوفته چه ربطی به اکانت بی زبونت داره بذار باشه هر وقت نیاز بود سر بزن..رفع دلتنگی هم یک نیاز برای خانوم..

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
چیز بدی تو نی نی سایت نیست به نظرم اعتیاد هم نداره من بعد چهار پنج روز الان اومدم..تو ی مقطع زمان هم ...

آخه من ازونام که وقتی ی چیزی هس هی ذهنم درگیرشه یجور مرضه 😬

چیز بدی تو نی نی سایت نیست به نظرم اعتیاد هم نداره من بعد چهار پنج روز الان اومدم..تو ی مقطع زمان هم ...

نمیدونم اینایی که اکانتشون تو اینستا پابلیکه سرشونو چجوری شب رو بالش میذارن 😂 

اینم ظرفیت میخواد که من یکی ندارم 😬