2789
عنوان

دوسوال دارم؟

178 بازدید | 15 پست

زندگیم خسته کننده شده شوهرم پی خوشحالیم نیس تازه برخلافم عمل میکنه چیکارمیکنین عزیزشید؟بعدشم حسود نیستما اما وقتی غذا میبرم با ظرف خودم خونه مادرشوهر اروم ندارم حس میکنم اونجا ی بلایی سرش میاد الان یکی از قابلمه های نازنینم اونجاس😑اخه بار پیش نزدیک بوده قابلمم بسوزه

نی نی من خدا تو رو برامون حفظ کنه😍

یه سوال بیشتر نبود.

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم وقتی یچیزی میبرم همش نگرانم خراب بشه اگرخالی بشه ظرفم همون لحظه برمیگردونم اگرم نه مادرشوهرم میدونه حساسم به وسایل

✨سپیده که سر بزند در این بیشه‌زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز نگو هرگز...✨
منم وقتی یچیزی میبرم همش نگرانم خراب بشه اگرخالی بشه ظرفم همون لحظه برمیگردونم اگرم نه مادرشوهرم مید ...

والا من ب شوهرم‌ گفتم بیاره اما نیاورد مردشور

نی نی من خدا تو رو برامون حفظ کنه😍
والا من ب شوهرم‌ گفتم بیاره اما نیاورد مردشور

یجوری نگوکه حساسش کنی مثلابگوغذاروبردی ظرف روبرگردون براسری بعد که خاستم چیزی براشون بزارم ظرف داشته باشم بگی خرابش نکنن واینانمکنه لج کنه

✨سپیده که سر بزند در این بیشه‌زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز نگو هرگز...✨

بعدم بیخیال خراب شد مجبوره خودش بخره منکه بعضی وقتاخیلی حساسیت نشؤن میدم میگه اشکال نداره خراب شد یکی دیگه 

در کل غذا برام میفرستن و خیلی کم غذا میبرم 

اگه ببرم ظرفمم خودم میشورم میارم یا اگه بمونه میدونم امانت دار خوبین بعدشم اگه به شوهرم بگم ظرفم موند خرابش نکنن یا هرچیزی کلا غذارو میرزه دور میگه دیگه حق نداری چیز میز ببری😂😂😂

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)
قابلمه روحی بخر وقتی می خوای غذا ببری تو اون ببر که دلتم نلرزه

منظورتون کدوم قابلمه هاس؟همین آلومینیومها؟مایه مدل داریم آلومینیومی که بهش میگیم طال