2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم روزای شنبه تا چهارشنبه

از ساعت 10/30 تا 16/30 فکر کنم ساعتشو دقیق یادم نیست

لینک همون تاپیک رو کپی میکنی میذاری اینجا

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

بزن رو این که آبی شده روزی یکی حذف میکنن

امیدوارم مشکلات همه ی عزیزانم تا ۹/۹/۹۹ برطرف بشه.😞بهترین ها رو واسه تون ارزو دارم💔
لینکشو دارید

الان پیدا میکنم برات میفرستم. رفتی اونجا قسمت ارسال نظر برو. تاپیکی که میخوای حذف شه رو برو توش از قب و عنوان تاپیک رو روش نگه دار، کپی نشانی پیوند رو بزن و برو تو قسمت ارسال نظر تاپیک حذف تاپیک نی نی یار و چسباندن رو بزن ارسال کن. 

خلاصه ش اینکه کپی پیس عنوان تاپیک در تاپیک نی نی یار

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
عزیزم روزای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 10/30 تا 16/30 فکر کنم ساعتشو دقیق یادم نیست لینک همون تاپیک ...

عزیز لایکم کن این تاپیکو داشته باشم برا لینک نی نی یار

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
عزیز لایکم کن این تاپیکو داشته باشم برا لینک نی نی یار

اون بالا که زده جستجو نی نی یار حذف تاپیک رو جستجو کنی کاریش میاد میری تو تاپیک بالاییش حذفتو میذاری

امیدوارم مشکلات همه ی عزیزانم تا ۹/۹/۹۹ برطرف بشه.😞بهترین ها رو واسه تون ارزو دارم💔
میشه توضیح دهیدمن متوجه نمیشم یعنی برم توتاپیکم بهد کپی کنم بعدچطوربرم حذف نی نی یار

وقتی کپی داشته باشی، بالای صفحه جستجو رو میزنی (حذف تاپیک نی نی یار 2) و میری توش، چسباندن رو تو قسمت ارسال نظر میزنی

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪