2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به سلامتی انشالله زایمان خوبی داشته باشی😍😍راستی چند هفته ای؟

39

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧
راستی بعد زایمان سرتو تکون نده زیاد چپ و راستم نکن حداقل چند ساعت اول(جلوگیری میکنه از سر درد) نسکا ...

خیلی ممنون عزیزم

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧
عزیزممممم😍😍😍 خوش بحالت انتظارت تموم شد ان شاالله هم خودت هم گل دخترت صحیح و سالم باشین😍😍😍

خیلی ممنون انشالله نی نی ماهم به سلامتی به دنیا بیاد

احتمالا تا الان دیگ نینیتو بغل کردی😍بسلامتی مبارک باشه قدم نورسیدت

مرسی عزیزم 

راستی بعد زایمان سرتو تکون نده زیاد چپ و راستم نکن حداقل چند ساعت اول(جلوگیری میکنه از سر درد) نسکا ...

وای منو انقد از زایمان ترسونده بودن رفتم دیدم چه دکتری😍 چه پرستارای مهربونی☺️ تو اتاق عمل همش بگو بخند 😅😅😅

هی میگفتن دستتو از زیر سرت بردار ،میگفتم حس خفه شدن بهم میده

میگفتن اروم چشاتو ببند استراحت کن تو ریکاوری ،من انقد زر زدمو حرف زدم سرمو اینورو اونور تکون دادم تا  یه هفته سردرد شدیدیعنی قویترین مسکن هاهم خوب نمیکرد یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی سابقه ی میگرنم دارم پدرم دراومد تا اثرش بره 

ان شاالله به راحتی نی نی بیاد بغلت...منم امروز باید برم برازایمان اما طبیعی...میشه برا منم دعا کنید؟ ...

عزیزم خدا حفظتون کنه بسلامتی قدم کوچولوت پر خیرو برکت باشه ارامش خودتو حفظ کن 

وای منو انقد از زایمان ترسونده بودن رفتم دیدم چه دکتری😍 چه پرستارای مهربونی☺️ تو اتاق عمل همش بگو ب ...

منم تجربه خوبی از کادر درمانی دارم ولی چون کیسه آبم پاره شده بود درد طبیعی رو داشتم.سزارین شدم به درخواست خودم.اگر سرتو تکون نمی‌دادی به احتمال زیاد سر درد نمیگرفتی عزیزم.همیشه شاد باشی.