سلام دوستان تحت نظردکترمتخصص زنان توبیمارستان دولتی باشم خوبه یانه توکارشون دقت دارن یانه
بزن دل به دریا که دنیا به خسران عقبانیرزد به دوری ز اولاد زهرا نیرزد واین زندگانی جوانی خوشی های امروزبه افسوس فردا نیرزدبسی پادشاهی کنم درگدایی چو باشم گدای گدایان زهرا چه شب هاکه زهرا دعاکرده تا ما همه شیعه گردیم وبی تاب مولا
من راضی نبودم. ولی دوستام تجربه های خوبی داشتن.تو بقیة الله و الغدیر و میلاد
هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
توبیمارستانا چون سرشون شلوغه ممکنه از سر واکنی کارتو پیش ببرن وتند تند مریض بفرستن تو.
مرسی
بزن دل به دریا که دنیا به خسران عقبانیرزد به دوری ز اولاد زهرا نیرزد واین زندگانی جوانی خوشی های امروزبه افسوس فردا نیرزدبسی پادشاهی کنم درگدایی چو باشم گدای گدایان زهرا چه شب هاکه زهرا دعاکرده تا ما همه شیعه گردیم وبی تاب مولا
من راضی نبودم. ولی دوستام تجربه های خوبی داشتن.تو بقیة الله و الغدیر و میلاد
ممنونم
عزيز جان هرگز تحت نظر پزشك بيمارستان نرو.حتما برو مطب شخصي.چون خيلي خوب تحت نظر ميگيرنت توو مطب شخصي.هر مشكلي هم داشته باشي راحت بهش دسترسي داري.همه ي كساييكه مطب شخصي دارن توو بيمارستان هم كار ميكنن.رو جون خودت ريسك نكن.حتما مطب شخصي برو
من که جرات ندارم با این اوضاع کرونا، فقط دنبال یه مطب خلوت میگردم، واسه زایمانم باید بگردم دنبال بیمارستان خصوصی که مطمئن بشم بیمار کرونایی راه نمیدن و قبل بستری تست میگیرن
عزيز جان هرگز تحت نظر پزشك بيمارستان نرو.حتما برو مطب شخصي.چون خيلي خوب تحت نظر ميگيرنت توو مطب شخصي ...
ممنونم