بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
ببین من تخصص دارما تو بتا و از روی بی بی چک تعیین جنسیت برو ک مادرشدنت مبارکه...
مراقب کرونای خاک تو سر باش...
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
چون یه حاله کمرنگ افتاده میگین حاملس؟؟منم وضعیت مشابه دارم
بی بی این خانم مثبته... امروز بره ازمایش بتاش زیر 90نیست 😊
البته همه اینا برای هاله زیر 5دقیقه اس..
عکس بی بی چکمو بفرستم یه خط یکم کمرنگ افتاد ینی ن پررنگ ن کمرنگ
بفرست عزیزم
بی بی این خانم مثبته... امروز بره ازمایش بتاش زیر 90نیست 😊 البته همه اینا برای هاله زیر 5دقیقه اس. ...
البته اگ دقت کنی خط C هم کمرنگه دیگه tحق داره زیاد پر رنگ نباشه الان جفتشون همچی پر رنگ شدن البته الان ک فایده نداره😂شاید چون ادارم زیاد نگه نداشتمه این میتونه دلیلش باشه؟
منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام... باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍