2777
2789
عنوان

گلت مو

456 بازدید | 5 پست

سلام 

ببخشید میشه موهارو رنگ کرد و روز بعد موهارو گلت کرد یا مثلا گلت کنم و فرداش موهامو رنگ بزارم؟؟؟

دوستان‌لطفا‌برای‌عاقبت‌بخیر‌شدنم‌یک صلوات بفرستین.

کراتینه کن

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی اگه هزینش و نداری و میخوای موهات لخت ب‌شه و نرم... 

اول موهات و رنگ کن یا دکلره یا هرکاری ک میخوای😁 

من برای اندازه مو تا روی شونه میگم موی 20سانت خودت اندازه ها رو کم و زیادکن. 

دوم : 3تا قاشق روغن نارگیل... 4تا قاشق ژل داخل بزگ آلورا، 2تا قاشق روغن زیتون... اینا رو خوب قاطی کن ک بهت مواد یدست بده... 

3روز پشت هم میری حموم بعد هر بار حموم این محلول و درست میکنی میزنی ب موها.. موهات و شونه کن اتو کن... از هردسته مو ک میزاری لای اتو 3بار با دمای 180اتو کن... 

12ساعت کمتر نمونه رو موهات بیشتر بشه بهتر بعد برو حموم... 3روز این کار کن هم موهات تقویت میشه هم لخت

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
اسی اگه هزینش و نداری و میخوای موهات لخت ب‌شه و نرم...  اول موهات و رنگ کن یا دکلره یا هرکاری ...

مرسی گلم 

دوستان‌لطفا‌برای‌عاقبت‌بخیر‌شدنم‌یک صلوات بفرستین.