2777
2789

هرچى تاپيك ميبينى ايموجى ناراحت و گريه وزار زدن گذاشتن ى دوتا تاپيك خنده و جيغ هم بزنيد حداقل

😹😹😹😹😹😹😹😹😻😻😻😻😻😻😻

انرژی-مثبت#  ‍ 

🥳🥳🥳🥳💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽

از خاطرات خوبتون بگين كه لبخند روى لب هاى زيباتون مياره😊

حس خوب بهتون ميده 😃☺️

زمين گروه مثل تاس ى روز حكم ميكنى ى روز التماس حواست به روزى كه حكم ميكنى باشى♻️

من یه خاطره از اولین و آخرین بازیگریم دارم

که یه فیلم نامه ۵ خطی با ۲ شخصیت رو ۵ نفره بازی کردیم

۲ بار وسطش جلوی معلم خندیدیم و با این حال ۴۰ ثانیه ای تموم شد و معلم اصلا نفهمید چی بود داستان ولی نمره شو داد😂😂😂

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من یه خاطره از اولین و آخرین بازیگریم دارم که یه فیلم نامه ۵ خطی با ۲ شخصیت رو ۵ نفره بازی کردیم ۲ ...

🤣 حالا اگه معلم ما بود اون درس رو ميوفتاديم😂😂🙃

زمين گروه مثل تاس ى روز حكم ميكنى ى روز التماس حواست به روزى كه حكم ميكنى باشى♻️

میشه دعا کنین یکی اسهال بگیره و میزانی عذاب وجدان و ناارومی؟ 😂😂😂😂حقشه، میخام خوشبخت بشه، فقط چند روز این ناراحتیا رو داشته باشه،دیگه این کمترین حق دل منه، نپرسین کی دوس ندارم در موردش حرفم بزنم... 

خب اینم خنده😅😶😆😆😆😆😆😆😆😆😆😄😃😀🙃😂اینم کرمای خوشگل درونم🐛🐛🐛🐛🐛🐛😁😆

من عاشق دریام بهترین خاطراتمم از شماله که با خانوادم میرم 

یه بار رفته بودیم شمال بعد داداشم طبق معمول اول از همه رفت پرید تو دریا 😐 بابام گفت مادیرتر میریم ماحدود یه ساعت بعد رفتیم دیدیم همه دارن میگن یه نفر غرق شده یه دفعه دیدیم دمپایی های داداشم کنار دریاست خودش نیست😥آقااااا مارو میگی داشتیم سکته میکردیم همه جارو گشتیم مردمم که متوجه حال ما شده بودن ناراحت شده بودن که یه دفعه دیدیم داداشم خ ریلکس داره از دورمیاد😒بابام که تا داداشمو دید از شدت عصبانیت دنبالش کرد داداشم الفرار حالا نمیدونست حتی واسه چی داره فرارمیکنه😂ملتم همه خندشون گرفته بود😂😂😂

من عاشق دریام بهترین خاطراتمم از شماله که با خانوادم میرم  یه بار رفته بودیم شمال بعد داداشم ط ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 واى خدا مردم از خنده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز