2777
2789

هرچى تاپيك ميبينى ايموجى ناراحت و گريه وزار زدن گذاشتن ى دوتا تاپيك خنده و جيغ هم بزنيد حداقل

😹😹😹😹😹😹😹😹😻😻😻😻😻😻😻

انرژی-مثبت#  ‍ 

🥳🥳🥳🥳💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽

از خاطرات خوبتون بگين كه لبخند روى لب هاى زيباتون مياره😊

حس خوب بهتون ميده 😃☺️

زمين گروه مثل تاس ى روز حكم ميكنى ى روز التماس حواست به روزى كه حكم ميكنى باشى♻️

من یه خاطره از اولین و آخرین بازیگریم دارم

که یه فیلم نامه ۵ خطی با ۲ شخصیت رو ۵ نفره بازی کردیم

۲ بار وسطش جلوی معلم خندیدیم و با این حال ۴۰ ثانیه ای تموم شد و معلم اصلا نفهمید چی بود داستان ولی نمره شو داد😂😂😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من یه خاطره از اولین و آخرین بازیگریم دارم که یه فیلم نامه ۵ خطی با ۲ شخصیت رو ۵ نفره بازی کردیم ۲ ...

🤣 حالا اگه معلم ما بود اون درس رو ميوفتاديم😂😂🙃

زمين گروه مثل تاس ى روز حكم ميكنى ى روز التماس حواست به روزى كه حكم ميكنى باشى♻️

میشه دعا کنین یکی اسهال بگیره و میزانی عذاب وجدان و ناارومی؟ 😂😂😂😂حقشه، میخام خوشبخت بشه، فقط چند روز این ناراحتیا رو داشته باشه،دیگه این کمترین حق دل منه، نپرسین کی دوس ندارم در موردش حرفم بزنم... 

خب اینم خنده😅😶😆😆😆😆😆😆😆😆😆😄😃😀🙃😂اینم کرمای خوشگل درونم🐛🐛🐛🐛🐛🐛😁😆

من عاشق دریام بهترین خاطراتمم از شماله که با خانوادم میرم 

یه بار رفته بودیم شمال بعد داداشم طبق معمول اول از همه رفت پرید تو دریا 😐 بابام گفت مادیرتر میریم ماحدود یه ساعت بعد رفتیم دیدیم همه دارن میگن یه نفر غرق شده یه دفعه دیدیم دمپایی های داداشم کنار دریاست خودش نیست😥آقااااا مارو میگی داشتیم سکته میکردیم همه جارو گشتیم مردمم که متوجه حال ما شده بودن ناراحت شده بودن که یه دفعه دیدیم داداشم خ ریلکس داره از دورمیاد😒بابام که تا داداشمو دید از شدت عصبانیت دنبالش کرد داداشم الفرار حالا نمیدونست حتی واسه چی داره فرارمیکنه😂ملتم همه خندشون گرفته بود😂😂😂

من عاشق دریام بهترین خاطراتمم از شماله که با خانوادم میرم  یه بار رفته بودیم شمال بعد داداشم ط ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 واى خدا مردم از خنده

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز