2777
2789
عنوان

آرزو

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 42 پست
انشاءالله سال دیگه توی همچین روزی منم عین تاپیک تورو بزنم بانو   خدا کوچولوت رو حفظ کنه   ...

ایشالاعزیزم😍صلوات فرستادم برات

من تاعید1400به بزرگترین آرزوم رسیدم🍃🍀🌹😍هرکی امضامودیدآمین بگه لطفاا❤💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 22ساله منتطرم هرچی هم صداش زم جوابمو نداد..دیگه فراموش کردم..

خدا خودش میگه از رحمتم نا امید نشید. صبر کن مطمئن باش خودش خستگی این سالها رو از تنت در میاره طوری که باورت نشه. و از خودش بخواه و بگو حکمت ندادنش رو هم بدونی. شاید آروم بشی عزیز. شک نکن زمانش نزدیکه

اخی چقد منم دلم این لحظه رومیخواد...کاشکی بشه..اوووف دیگه خسته شدم خدایی...شاد باشی دوستم

...نزدیکه پنج ساله که منتظرم  ...هرکی امضامو دید واسم صلوات بفرسته...لطفن🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏.....یه حسی تو دلم میگه که دیگه وقت براورده شدن خواسته من شده😍😍😍😍😍یعنی میشه؟؟؟🤤🤤🤤🤤🤤🤤خدایا شکرت که خواسته من با خواسته خودت یکی شد😍😍😍😍😍😍😍😍چه دیدنی بشه اون لحظه ای که شوهرم انقد غرق کوچولومون بشه که منو واسه لحظه ای یادش بره😊😋😋😍😍🤤🤤🤤🤤.......خدایا دلم خیلی گرفته😔😔😔میشه بغلمو پرکنی؟؟😭😭😭😭😭(۴۰۰/۲/۲۰)امروز بعد ۱۳ روزتاخیر دوباره پری شدم😔😔😔کلی فکروخیال کرده بودم میخواستم فردا برم ازمایش بدم..خدایا مگه یه ادم چقد تحمل داره😭😭😭😭😭(۴۰۰.۳.۳)❤❤بعداز این همه سختی وحس وحال گوناگون خدای من درکمال ناباوری یه دخترناز نصیبم کرد درحالی که دکترم گفته بود امکان باردارشدن به طور طبیعی نیس (دکترم هم به شدت ادم بااعتقاد ومسعولیت پذیری بود وبعداز خدا میتونم بگم دست اون برام افتاد ومن باردارشدم ودوران پرخطری هم داشتم که به لطف ایشون زودتر از موعود ولی به سلامت بچمو دنیااوردم..میخواستم متن بالا رو پاک کنم ولی گفتم به یادگار بمونه که یادم همیشه باشه چقد سختی کشیدم تا خدا منوهم لایق مادرشدن دونست ولی میخوام بگم الان که این متنو میخونم واقعن خندم میگیره که چقد بیخودی استرس کشیدم وناراحت شدم ومیتونستم خیلی کارها بکنم که نکردم چون خدا خودش موقعش که برسه خواستتو اجابت میکنه..ودیگه اینکه قرار نیس با بچه دارشدن تمام مشکلات گذشته حل بشه همه چی سرجاشه فقط یه نیرو و موجود قشنگی وارد زندگیتون میشه که میتونه تو موقع سختی یه نور امیدی باشه واسه تحمل سختی ها..از تمام لحظه هاتون استفاده کنین به موقعش خدا روزی تونو میده😍😍😍😍😍😍😍😍 انشالله روزی همه منتظرا😍😍😍۰۱.۷.۲۱...چهارماهگی دخترنازم😍😍😍
تخمکام ضعیفه...دکتر گفت تخمک اهدایی..چند تا خانم هم بردم آزمایششون خوب نبود منم دیگه دنبالشو نگرفتم. ...

خب تنبلی تخمدان قرص و آمپول و دارو میدن برا بچه دار شدن اگه جواب نداد آی وی اف میکنن عزیزم ناامید نباش برو آی وی اف

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

ایشالاعزیزم😍صلوات فرستادم برات

ممنونم گلم  

الاهی شمام هرچی از خدا میخوای بهترشو بهت بده  

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
خدا خودش میگه از رحمتم نا امید نشید. صبر کن مطمئن باش خودش خستگی این سالها رو از تنت در میاره طوری ک ...

منم میگم هر چی حکمتش باشه  دکتر زیاد رفتم..ولی شاید قسمت من بچه نباشه..پناه بر خدا

من آرزوهام خیلی کوچیک،آرزو دارم پسرم بره کلاس اول،بره دانشگاه،بره سرکار،عاشق بشه،واسش برم خواستگاری،ازدواج کنه،دو تایی خوشبخت باشن...

خودم واسه شخص خودم هیچ آرزویی ندارم،نمیدونم خوبه یا بد... ولی ندارم

خب تنبلی تخمدان قرص و آمپول و دارو میدن برا بچه دار شدن اگه جواب نداد آی وی اف میکنن عزیزم ناامید نب ...

چند بار تلاش کردیم واسه آی وی اف جور نمیشد..دیگه هم خودم هم شوهرم خسته شدیم.