2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین مامانا

212 بازدید | 27 پست

بیمارستانی ک توش زایمان کردین رو توصیف کنین

از مزایا و معایبش بگین

خصوصی و غیر خصوصی بودنش

هزینه هاش

اسم دکترتون مهمه اگ خوب بود بگید

از تهران و کرج ممنون

نیکان 

از اول تا اخر از 

برخورد کادر

پرسنل 

دکترا

تمیزی 

رسیدگی همه و همه 

راضی بودم

واقعا لذت بردم 

اتاق vip گرفتم 

فکر کنم حدودا 11 تومن شد 

2 تومنم به دکتر دادم تو مطب

حالا یادم نیستبا اون دو تومن شد 11  یا بدون اون

ده ماه گذشته

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیکان  از اول تا اخر از  برخورد کادر  پرسنل  دکترا تمیزی  رسیدگی ه ...

اسم دکترت چی بود عزیزم؟

خودتم تحقیق کرده بودی راجبش بقیه اونایی ک اونجا زایمان داشتن راضی بودن؟

سزارین بودی؟

اسم دکترت چی بود عزیزم؟ خودتم تحقیق کرده بودی راجبش بقیه اونایی ک اونجا زایمان داشتن راضی بودن؟ سز ...

بیتک طرازی 

بله عزیزم خواهرمم پیشش درمان نازایی کرده بودن 

واقعا ماهه  

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
اتاق خصوصیو راحت میدن؟ یا نه؟

اتاق خصوصی,هزینه اش آزادِ و ربطی به بیمه نداره.اگه خودتون خواستید,میتونید بگید.خوبیش این بود که نوزادهای دیگه تو اتاق نبودن که مدام تا صبح گریه کنن و نتونی استراحت کنی.همه چی هم مجهز بود.

شوهرتونم میتونست پیشتون بمونه؟

بعله.فکرکنم میتونست.چون تا صبح در اتاقها بسته بود و کسی کاری به کسی نداشت.ولی مادرم موند تا بتونه تو نگهداری از نوزاد کمک موثرتری داشته باشه.اتاقهای خصوصی هم تو 1 طبقه جداگانه از بقیه اتاقها بود