خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسم دکترت چی بود عزیزم؟ خودتم تحقیق کرده بودی راجبش بقیه اونایی ک اونجا زایمان داشتن راضی بودن؟ سز ...
بیتک طرازی
بله عزیزم خواهرمم پیشش درمان نازایی کرده بودن
واقعا ماهه
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
اتاق خصوصی,هزینه اش آزادِ و ربطی به بیمه نداره.اگه خودتون خواستید,میتونید بگید.خوبیش این بود که نوزادهای دیگه تو اتاق نبودن که مدام تا صبح گریه کنن و نتونی استراحت کنی.همه چی هم مجهز بود.
بعله.فکرکنم میتونست.چون تا صبح در اتاقها بسته بود و کسی کاری به کسی نداشت.ولی مادرم موند تا بتونه تو نگهداری از نوزاد کمک موثرتری داشته باشه.اتاقهای خصوصی هم تو 1 طبقه جداگانه از بقیه اتاقها بود