2777
2789
من زود ازدواج کردم تثریبا چهار سال تو عقد بودم سال ۹۶رفتم خونه خودم ..

منم سال ۹۵ عقد کردم

۹۶ عروسی

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عه پس باهمیم ‌من چون دانشگاه میرفتم و از خانوادمم دور بودم بچه نمیخواستم تا امسال 

منم هم دانشگاه میرفتم هم از خانوادم دور بودم.انقد نگران دانشگاه بودم باورت میشه من ۳۹ هفته بودم میرفتم امتحانای ترم ۶ رو میدادم.ولی خداروشکر کاراموزی ترم ۷ و هشتم کم شد مدتش 

چه جالب ..‌مث همیم بااین تفا‌ت که من بچه ندارم 

خب منم دوست داشتم سال ۱۴۰۰ بچه دار شم ک شما انشاءلله این طوری میشی😄بعد ۴ سال خیلی خوبه

وااا حالا من برعکس دوست ندارم انتظاربکشم و میخوام زودتربارداریشم

عزیزم انشاءلله که بشی

خب میدونی من اون موقع خیلی امادگی نداشتم بچه دار بشم ولی خب از اطلاعات غلطی ک داشتم و فک میکردم روز هشتم اصلا امکان بارداری نیست جلوگیری نداشتم هرچند به طرز عجیبی همه چیز جفت و جور شد ک شرایطم خوب باشه واسه بچه ولی وقتی آدم خودش بخواد باردار شه بیشتر خوشحال میشه وقتی بفهمه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز