2777
2789
اره میگن که .‌من ۲۲سالمه .‌‌‌...ولی خب عج‌لیم دیگه

خب بابا سنی نداری نگران چی هستی

منم ۲۳ سالمه متولد ۷۶ هستم

همه تو بیمارستان تعجب میکردن میگفتن زود بوده🙄

یعنی میگم نگران نباش بیشتر خانمایی ک سنشون بالاست برای بارداری ممکنه اذیت شن

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب بابا سنی نداری نگران چی هستی منم ۲۳ سالمه متولد ۷۶ هستم همه تو بیمارستان تعجب میکردن میگفتن زود ...

عه پس تقریبا همسنیم .‌خدا بچتو ببخشه.الان چن سالشه 

عه پس تقریبا همسنیم .‌خدا بچتو ببخشه.الان چن سالشه 

۵ ماه و نیم عزیزم

مرسی از امیدایی که میدی 

فدات

راستی انشاءلله باردار شدی بهم بگو تا منم خوشحال بشم😍😚😙

پس شماهم تقریبا اخرای۲۲مامان شدی ؟دختره یاپسر؟

بله من ۱۴ بهمن ۹۸ مادر شدم

پسره

میشه بیشتر توضیح بدی؟؟ یعنی دقیقا کی و چندبار تو اون ماه رابطه داشتی؟

عزیزم من کلا قصد نداشتم باردار بشم از روز اولی ک پریود شدم روز هشتمش ک پاک شدم رابطه داشتم رابطه بعدیم تقریبا دو هفته بعد بود ک ما حدس میزنیم همون بار اولی باعث بارداری شده ولی شما اگه میخوای اقدام داشته باشی یک شب درمیون میگن داشته باشین 

خدا حفظش کنه عزیزم 

ممنون گلم لطف داری.راستی شما چه سالی ازدواج کردی؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز