2777
2789
وازلین میگن اسپرم رو نمیکشه ولی من کلا روان کننده استفاده نمی کنن

سعی کن توی اقدام از هیچ چیزی بعنوان روان کننده استفاده نکنی حتی آب

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

جدا با همون یکبار اقدام بارار شدید؟

😂

خدا خواسته بود دیگه خودمم شاخم درومد کلا اون ماه دوبار رابطه داشتیم یکیش ک بعد از ۲۰ ام بود ولی یکیش هشتم سیکلم بود باردار شدم

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
عزیزم واسه روان کننده از چیا استفاده کردی؟چون میگن بعضیااسپرمو میکشه ازین حرفا 

روان کننده برای چی؟شما همیشه استفاده میکنین واسه رابطه؟من کلا استفاده نکردم تا حالا

بدنت اماده بوده ... دعا کن منم باردار بشم ...

انشاءلله عزیزم 😍😍😍

ولی خیلی دوست داشتم لذت اقدام کردن رو بچشم ولی خدا غافلگیرم کرد دیگه😀

دعا کن منم واسه بچه بعدیم با اقدام کردن باردار شم هرچند واقعا برای میزان علاقه به نی نی فرقی نداره و عاشقشم ولی دوست دارم خودم یکم لذت انتظار رو بچشم

استفاده نکردی که بهتر سعی کن کلا استفاده نکنی

آره پیش نیومده تازه من از لیز بودن ک ا ن د و م هم خوشم نمیاد

انشاءلله عزیزم 😍😍😍 ولی خیلی دوست داشتم لذت اقدام کردن رو بچشم ولی خدا غافلگیرم کرد دیگه😀 دعا ک ...

انتظار خیلی سخته ... اصلا لذت نداره وقتی منتظری همه اش فکر میکنی علائم رو داری حتما دیگه بارداری بعد یهو میبینی پری شدی خیلی حس بدیه

واسه اسون تر شدن کار...اره استفاده میکنیم ..

آهان نه عزیزم ما استفاده نمیکنیم اگه استفاده نکنی هم خیلی سخت نیست یکم ک معاشقه داشته باشین دیگه بعدش راحته 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز