2777
2789
عنوان

کسب درآمد

254 بازدید | 7 پست

خانما من از فقر متنفرم شوهرم خیلی درآمد نداره آدم زرنگیم نیست دوست دارم پیشرفت کنیم بچه کوچیک دارم خودمم نمیتونم کارکنم چیکار کنم به نظرتون از فقر میترسم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

شوهرم خیلی بی خیاله اصلا تلاش نمیکنه الان همه شغل دوم میرن پنحشنبه جمعه تعطیله بازم همش خسته ست

دوستان اگر میخواید در ایتا کسب درآمد کنید یا با سیستم سازی فروش در ایتا و از طریق سایت آشنا بشید، حتما کانال زیر رو دنبال کنید

eitaa.com/online_ide

یکی از راه هایی که میتونی توی خونه باهاش کسب درامد کنی برنامه نویسی هست. البته به این شرط که بهش علاقه داشته باشی. خودم 3 سال هست که برنامه نویسی وردپرس رو انجام میدم و درامد خوبی رو هم دارم. خداروشکر میکنم از این بابت. اگر که لازم میدونی تا دربارش میخوای بیشتر بدونی توی اینترنت درباره برنامه نویسی وردپرس سرچ کن مقالات زیادی هستن که برات باز میشن. از طرفی هم اگر یک آموزش خوب و جامع میخوای دوره برنامه نویسی وردپرس راست چین آکادمی رو یه نگاه بنداز و اگر نیاز به تخفیف هم داشتی به پشتیبان های سایت پیام بده تا تخفیف بهت بدن.
* حتی میتونی به صورت اقساطی توی دوره هم شرکت کنی.