2789
عنوان

مهریه خیییلیییی کم😑😑

2258 بازدید | 151 پست

سلام دوستان...من یه خواستگار دارم که همه شرایطش خوبه .اخلاق و خانواده خوب،ماشین،خونه،دو تا کار هم داره و به طبع درآمد مناسب ...امروز ما خونه اونها رفته بودیم برای آشنایی بیشتر که اونجا بحث مهریه پیش اومد که پدرش گفت به نیت ۵ تن ۵ تا سکه😐همین که گفت هم خودم هم خانوادم خیلی ناراحت شدیم و تعجب کردیم اونجا هیچ جوابی ندادیم و مامانم گفت پسر و دختر خودشون تصمیم بگیرن بعد به ما بگن..من اومدم به پسره گفتم که مدنظر من ۱۱۰ تا هست که نرخ قانونیه ولی اون گفت توانشو ندارم و فلان😑در حالی که این آقا خیییلییی ادعای عاشقی داره ولی در این مورد خیلی جدی گفت توانشو ندارم 

الان هم من هم خانوادم خیلی ناراحتیم واقعا تو این دوره زمونه این تعداد خیلی کمه و اونی که ادعای دوست داشتن داره اینکارو نباید بکنه..به نظرتون من چیکار کنم ؟تو خانواده ما هم کمتر از ۱۰۰ سکه نیستم اصلا...دیگه دارم به دوست داشتن این آقا شک میکنم 😑😒

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اصلا قبول نکن مهریه پشتوانه دختره

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

کی داده کی گرفته من مهریم 50تاس

هـرچقـدرم غـم وغصـه داری بـدون توایـن دنیا کسـی هس که بـدبختر ازتوئـه... پـس بگو خـدایـاشکـرت 💕بـرای خوشبختیـم یه صلوات بفرستید ممنون هموطنم❤️الـهم صلـی علـی محمـدوآل محمـد. 

شک کن در حد تیم ملی 🤔🤔🤔🤔🤔🤔

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

نه یه خاطر پشتوانه 

نوع مطرح کزدنش مشکوک🤔

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍