2777
2789
عنوان

بی محلی شوهر

673 بازدید | 42 پست

خانوما نظرتون چیه. حس میکنم شوهرم نمیخوادم بهم میگه تحملت سخته و از این حرفا. پیشمم نمیخوابه جدا میخوابه. البته اینم بگم من به خاطر کرونا وسواس فکری و عملی گرفتم خیلی میترسم از کرونا. باردارم هستم. بهم گفته اگه درست نشی بعد زایمانت بچه رو میبرم و طلاق. من واقعا دست خودم نیست این کارای وسواسیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هورمونات بهم ریخته رو رفتارای زمان بارداری زیاد کلید نکنید بعد زایمان کم کم بهترمیشی البته خودتم دیگه نباید, به کارای وسواسی دامن بزنی

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش

خوب در این حد اوضاعت داغونه که میگه درست نشی طلاق میدم؟ عزبزم کرونا همه دنیارو گرفته،،اگه بخوایم اینکارارو کنیم از فکرش میمیریم بارداری بیرون نرو ماسک بزن اما دیگه وسواس نباش 

چه شوهر بیشعوری،موقعیتتو درک نمیکنه  بیخیال فدا سرت جدیش نگیر،بیمحلش کن فکر نکنه خبریه

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

چی بگم والا 

خب عزیزم چرا از شوهرت دوری میکنی اگه کرونا بگیره بلاخره تو خونه تو هم میگیری دور از جون پس بیخیال برو بغلش بخواب 

از هیچی هم نترس شوهر من کرونا گرفت وحشتناک من شبا تو بغلش میخوابیدم اصلا هم نگرفتم 🙄

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 

وسواس فکری و عملی از غلبه سودا میاد

خرما زیاد بخور و پیاده روی هم برو، حموم هم که میری کف پاتو سنگ پا بکش 

اینا غلبه سودای خونت رو کم میکنه

وسواس کم میشه 

ترس م داری ؟

ترس زیادی

و خدایی که به شدت کافیست...

دیگه الان همه میدونن باید ماسک بزنن دستشونو بشورن کلیدا و گوشی و .. رو ضدعفونی کنن. بنظر من اونی که هی دم گوش ادم هی میگه هی میگه خیلی رو مخه

البته با اونی که کلا کرونارو به یه ورش نمیگیره کاری ندارم شعور نداره

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
من وقتی باردار شدم کرونا نبود همه چی خوب مشکلی نداشتیم مشکل از, اونجا شد که کرونا اومد و من وسواس گر ...

نه عزیزم مشکل از اینجاست که شوهرت ادم روزای سخت نیس...مادربزرگ من دیوونه بودواقعااا پدربزرگم طلاقش نداد 😕

تا خم نشوید کسی سوارتان نمی شود  فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه !