2821
2789
سلام روزبخیر

سلام خوبی؟

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دیروز یه دختره بود گفت توپ طلا رو گرفته واسه گل زدنش افتابه طلا رو واسه چی گرفته اونم بگو بیاد

😅😅😅😅😅😅😅همه اینارو یادته اسمم یادت نیس🤣🤣🤣🤣

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           
😅😅😅😅😅😅😅همه اینارو یادته اسمم یادت نیس🤣🤣🤣🤣

عزیزم اسمت یادم بود تگ کردن بلد نیستم😓😓

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
سلام 😍😘 مبینا کیه😃🤣🤣😂😂

سلام گلی خصوصی بهت پیام دادم نمیدومم دیدی یا نه😁😁

همون دوستم ک اون دفعه اومد تاپیک هشتادیا!! اسم کاربریش baran121 بود

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
سلام گلی خصوصی بهت پیام دادم نمیدومم دیدی یا نه😁😁 همون دوستم ک اون دفعه اومد تاپیک هشتادیا!! ا ...

اهان میگم اسم دوستامون تو تایپیک هشتادیا یادم رفته بگو‌ تگشون کنم🤣😉

ما حرفامون مخاطب نداره هر کی بر اساس کاری که کرده برداشت میکنه 💯
اهان میگم اسم دوستامون تو تایپیک هشتادیا یادم رفته بگو‌ تگشون کنم🤣😉

یلدا آلما مهدیه 

@satan85girl‍ 

@yalda8555‍ 

@خندههههه‍ 

@khosh_khandeh‍ 

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
2824
2823
2791
2779
2792