2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خودشه

پروفشو عوض کرده نشناختم .اینجا همه رو ازرو پروف میشناسم 😅😅😅😅پروفتو عوض نکنیا گمت  میکنم

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           
تو همون هانیه هستی که تاپیک دهه هشتادی زده بودی ۱۴۰ ص هم رف

😁😁اره حانیه جون

خودمم پروف و امضامو عوض کردم نشناختی?

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
پروفشو عوض کرده نشناختم .اینجا همه رو ازرو پروف میشناسم 😅😅😅😅پروفتو عوض نکنیا گمت  میکنم

نه بابا داییش فوت کرده بود😔چند روزی نمیومد اینجا

ما حرفامون مخاطب نداره هر کی بر اساس کاری که کرده برداشت میکنه 💯
اره خودشه

اون روز اومدم پروف و امضامو دوباره عین قبل کنم ولی خب دلم نیومد این جدیده رو بیشتر دوسش دارم😕😕

معمولانم از رو پروفم و امضام میشناختنم

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
😁😁اره حانیه جون خودمم پروف و امضامو عوض کردم نشناختی?

هانی جون تسلیت میگم خدارحمتش کنه داییتو غم اخرتون باشه .😔

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           
امضات😔😢

😔😔😔هعی 

خودتو ناراحت نکن

میگذره و مرگ حقه ماهم بعد چند وقت عادت میکنیم تا روزی ک نوبتمون بشه و ب حقمون برسیم

اون روز اومدم پروف و امضامو دوباره عین قبل کنم ولی خب دلم نیومد این جدیده رو بیشتر دوسش دارم😕😕 ...

عزیزم اینقد خودتو ناراحت نکن ایشالا جاش تو بهشته اگه ناراحت باشی داییتم ناراحت میشه مثل قبل شو تا بهت افتخار کنه😊😚

هانی جون تسلیت میگم خدارحمتش کنه داییتو غم اخرتون باشه .😔

ممنونم عزیزم خدارفتگان شما رو هم بیامرزه💖💖💖💖🙏🙂

😔😔😔هعی  خودتو ناراحت نکن  میگذره و مرگ حقه ماهم بعد چند وقت عادت میکنیم تا روزی ک نوب ...

وقتی اینجوری میبینمت دلم میگیره😔

عزیزم اینقد خودتو ناراحت نکن ایشالا جاش تو بهشته اگه ناراحت باشی داییتم ناراحت میشه مثل قبل شو تا به ...

چشم تمام سعیمو میکنم ک مثل قبل باشم😁😁😀😙😙

وقتی اینجوری میبینمت دلم میگیره😔

این چ حرفیه خدا نکنه دلت بگیره مگه من مردم ک دلت بگیره!😀😀😁 ببین الان خوب خوبم😃😃😃😆😆😅

چشم تمام سعیمو میکنم ک مثل قبل باشم😁😁😀😙😙

ما هانیه ی  قبلو میخوایم .ببین چایی نخورده چه زود پسر خاله میشم اخه بگو تو منو چند وقت میشناسی اینطوری میگی😅😅😅