2777
2789
عنوان

داغ عزیزان

185 بازدید | 11 پست

سلام تا حالا شده حسرت به دلتون بمونه بعد از مرگ پدرم امیدم به برادران بود  یک شب تلفن کردند وخیر دادند برادر کوچکترم بدون هیچ ناراحتی قلبی ایست قلبی کرده ومارو تنها گذاشت بیچاره مادرم چه ها کشید خواهرم که فاصله کمی با برادرم داشت ۶ ماه بعد از مرگ برادرم به سرطان ریه مبتلا شد از نوع خیلی نادر که نمی شد جراحی کرد بعد از شیمی درمانی ورادیو تراپی حالش خیلی بهتر شد چون خیلی دعا کرده بودیم از جمله ۲ بار زیارت عاشورای آیت الله حق شناس گفتیم معجزه شده و تمام نذر ها را بر آورده کردیم ما هرماه در منزل عزاداری امام حسین داشتیم و خواهرم خادم امام حسین بود فکر کردیم شفا گرفته خوشحال بودین وخدارو شکر می کردیم تا اینکه ناگهان دل،درد شدید گرفت نفهمیدیم متاستاز به کل بدن زده بعد از درد فراوان خواهر مهربانم و سنگ صبورم به برادر آسمانی پیوست ومارو تنها گذاشت من خیلی بی تابی می کنم همه منو مذمت می کنند که این گریه ها باعث اتفاقی دیگری زبانم لال نشود به خدا دست خودم نیست دارم دق می کنم بیچاره مادرم،داغ دو جوان خیلی سخته من دارم دق میکنم شب وروز ندارم نمی دونم چکار کنم آرامش پیدا کنم جایی رو ندارم اینجا با شما عزیزان،درددل کردم نمی دونم چکارکنم کمکم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بیامرزه براشون یاسین بخون خودتم آرامش میگیری.دوستان تونستید براشون فاتحه بدید🙏

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼

جان دلم..هر كسب تو زندگيش تو شرايط سخت قرار گرفته ولي سختي كه تو كشيدي كمتر...فقط از خدا ميخوام به قلبت آرامش بده و آرومت كنه تا داغ عزيزت كمتر عذابت بده...اميدت ب خدا باشه كه هيچ كارش بدون حكمت نيست..تو اين شرايط سخت حواست ب مادرت هم باشه كه خيلي بيشتر از تو در عذابه..مرحم دلش باش،اميدوارم ديگه غم نبيني عزيزدلم

درکت می کنم عزیزم

داغ جوون خیلی سخته

برادر منم 32 سالش بود که از دستش دادیم

الان سه سال و یک ماهه، ولی داغش برای منو  پدر مادرم مثل روز اوله😔

اینو گفتم که بدونی، شما تنها نیستی،

خدا بهتون صبر بده

روح عزیزانتون شاد