2821
2789
عنوان

خانما بیاین😔

363 بازدید | 24 پست

جریان خواستگار قبلیم توی تاپیکام هست، من مدت طولانی درگیرش بودم و ازش خوشم میومد، اما بعد جلسه ی خواستگاری خانواده ش گفتن بخاطر مهریه مخالفن و نخواستن دوباره صحبت کنن. 

مشکل خانواده ش خود من نبودم چون ما پارسال یه جلسه زنونه داشتیم و مادرش منو دید و کلا مادرش خیلی مهربون و خوب بود. 

بعد اون اتفاق چله گرفتم که ازدواجمون به خوبی سر بگیره. چله م تموم شده و یه خواستگار جدید پیش اومده😔 یعنی اجازه خواستن که شماره خونه بدم 

خیلی دلم گرفت، میگم نکنه ما قسمت هم نبودیم؟ 

الان نمیدونم این مورد جدید رو چیکار کنم؟ حدود دوماه از خواستگاری قبلی گذشته و من الان تازه یه کوچولو حالم بهتر شده

این رو یک نشونه بدون

بذار بیان این جدیدا بشناسشون شاید از قبلی خیلی بهتر بودن و توهم خوشت اومد

اگر هم ک نپسندیدی چیزی رو از دست ندادی جز خرج یک میوه و پذیرایی   

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

این رو یک نشونه بدون بذار بیان این جدیدا بشناسشون شاید از قبلی خیلی بهتر بودن و توهم خوشت اومد اگر ...

حس میکنم در حق خواستگار قبلیم خیانته 

بعد خواستگار قبلیم همکلاسیم بود خیلی میدیدمش

و انتخاب خودش بودم 😔 اما این معرفی هست و... 

حس میکنم در حق خواستگار قبلیم خیانته  بعد خواستگار قبلیم همکلاسیم بود خیلی میدیدمش و انتخاب خ ...

نه اینطور فک نکن.

ببین شما از خدا خواستی یه چیزی الان خدا یه راه جدید برات باز کرده. این فکرا چیه خیانت. 

مطمینی تو این دوماه اون اقا با کسی اشنا نشده   

نه راستش از اون که مطمعن نیستم ولی خیلی به یادش میوفتم🤕

با عقل تصمیم بگیر نه با دل 

برات دعامیکنمم  

@مینای_بهاری   عزیزم بیا

سلام عزیزم. این که چه کسی قسمته فقط خدا میدونه و دست خداست.

اما دوست داشتن عمیق فکر میکنم طی شناخت و درک و تفاهم و دیدن خوبیها و درک و اعتقادات طرف مقابل بدست میاد ممکنه چون این بهم خوردن بیشتر از طرف خانواده ایشون بوده حس دوست داشتن کاذب بدست بیاد و فکر کنید خیلی خاص بودند و بهتر از ایشون نیست و... در حالیکه اگر خودتون رد میکردید اینطور نبود.

پس پیشنهاد میکنم عاقلانه فکر کنید و تصمیم بگیرید، چه اشکالی داره اجازه بدید خواستگار جدید بیاد اگر مطابق معیارهاتون نبود و مورد پسندتون نبود رد میکنید.

ایشون هم میدونند که شما دختر خانم هستید و خواستگارهای دیگری دارید. همه چیز رو بسپارید به خدا و ائمه، خدا یقینا بهترین مصلحت رو برای ما میخواد.

باید گوش هامون بشنوه از آقا مهدی باکری و همت و چمران و حاج قاسم، باید چشهامون ببینه اونچه که کوردلان عالم نمیبینند، باید قلب و عقلمون درک کنه زندگی به سبک مقاومت و ایستادن پای عقاید رو، تا بتونیم حق رو از حق نما تشخیص بدیم و با شجاعت در لشکر حسین(ع) باشیم.شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} بسوز ای سعی باطل،پرچم ایران نمیسوزد/نمیدانی مگر در شعله ها ایمان نمیسوزد🇮🇷❤️دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگر میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگر این متن رو میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

سلام عزیزم. این که چه کسی قسمته فقط خدا میدونه و دست خداست. اما دوست داشتن عمیق فکر میکنم طی شناخت ...

عزیزم غیر از بحث این آقا حس میکنم هنوز معیارهامو درست نمیدونم، من قبلش با مشاور در ارتباط بودم و معیار و سوالامو با ایشون چک میکردم، ولی خواستگار قبلیم فوق العاده سوالاش کامل بود و موقعیت هایی رو بررسی می‌کرد که من به فکرم نمی‌رسید 

حالا نمیدونم دیگه باید چطور این آمادگی رو بدست اورد 

یعنی قبل همکلاسیم فکر میکردم آمادگی رو دارم اما بعد اون فهمیدم اون چیزهایی که من خوندم خیلی کلیشه ای بوده 

و توی این تجربه خیلی چیزارو یاد گرفتم 

عزیزم غیر از بحث این آقا حس میکنم هنوز معیارهامو درست نمیدونم، من قبلش با مشاور در ارتباط بودم و معی ...

در مورد معیارها، من چندین سخنرانی گوش کردم اما بهترین و کامل ترینشون سخنرانیهای دکتر شاهین فرهنگ هست. قبل از ازدواج سخنرانی دارند و چون مطالبشون رو از فی.لتر دین و علم رد میکنند اکثر حرفهاشون رو قبول دارم، لینکش رو میفرستم هر روز نیم ساعت گوش بدید و مهم ترین قسمتهاش رو خلاصه بردارید تا در جلسه بپرسید.

اما معیارهای خودتون رو هم بنویسید، این هم بستگی به خودتون داره که از زندگی مشترک چی میخواید، دین ما به ایمان و اخلاق تاکید کرده پس قبل از هرچیزی اینهارو کامل بررسی کنید، البته تعریف هر کسی از دین متفاوته ممکنه یک نفر به کسی که نماز میخونه بگه مذهبی اما یک نفر به کسی که نماز اول وقت میخونه نماز شب میخونه خیلی دقت داره تو مسائل دینی داره بگه مذهبی، پس صرفا گفتن اینکه طرف مقابل مذهبی هست کافی نیست. کسی که خدارو همه جوره بنده باشه ، بنده خدا رو اذیت نمیکنه، بعد هم معیارهای دیگتون. هرچیزی که براتون مهمه بنویسید. و قبل از هر چیزی هم توکل و توسل🌸

تو یکی از تاپیکهام لینک سخنرانیشون رو گذاشتم که براتون میفرستم.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1574320/سخنرانیهای-ازدواج-دکتر-فرهنگ

باید گوش هامون بشنوه از آقا مهدی باکری و همت و چمران و حاج قاسم، باید چشهامون ببینه اونچه که کوردلان عالم نمیبینند، باید قلب و عقلمون درک کنه زندگی به سبک مقاومت و ایستادن پای عقاید رو، تا بتونیم حق رو از حق نما تشخیص بدیم و با شجاعت در لشکر حسین(ع) باشیم.شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} بسوز ای سعی باطل،پرچم ایران نمیسوزد/نمیدانی مگر در شعله ها ایمان نمیسوزد🇮🇷❤️دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگر میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگر این متن رو میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀