2777
2789
عنوان

حال دل

430 بازدید | 85 پست

حال دلم بدجور خرابه 0000

کسی هست که به حرفای منم گوش بده و ننو هم درک کنه خستههههه شدم خسته

حالم بدجور خرابه

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اللهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد و آلِ مُحمّد

یا الله🤷‍♂️ (صفحه اختصاصی من)  این کاربری 110 نفره س، 1401/01/01 رند شد گذاشتم😂. از این تاریخ مسخره ها نزنید تا یکی دون میریزه ملت هم پشت سر 😂 اگه قضیه جذب کردن خب تو تاریخ زودتر بزن، 😂 مگه قانون جذب گفته عدد رند باید باشه 🤦‍♂️😂حالا یکی گفت 9/9 تو که نباید ازش اطاعت کنی😂 اصل رسیدن به خواسته فرمول ش اینه( حرکت  +توکل به خدا +شکر گزاری =رسیدن به هدف تون) حالا هی تاریخ بزنید،😂بعد که 9/9 شد باز یکی میگه 1/1/ میرسم به خواستم 🤣🤣🤣 چه جوری میرسی با نشستن تو خونه یا با ملت دون پاش، 😂ولی بدونید قانون این دنیا اینه هر کی تلاش بیشتر کنه موفقیت ش حتمی هست حالا چه کار حروم انجام بدی چه کار حلال، ولی تا وقتی نجنگی و عرق نریزی واسه خواسته ت هیچی دست ت نمیاد، حالا بشین تاریخ بزن 😂
منم مثل تو حالم خوب نیس اگ میخای میتونیم حرف بزنیم 

اره بیا حرف بزنیم

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏

خدایا !

امروز دلم هوای با کسی حرف زدن دارد

هوای گرفتنِ دستانی که سرد نیست

و جا شدن توی آغوشی که تا همیشه سهم من باشد !

گلویم پر است از دوستت دارم های مهار شده

و بغض هایی که انکار کرده ام

باید اعتراف کنم

باید به زبان بیاورم

باید دیوانه وار، عاشقِ کسی باشم

اما نمی توانم ...

غیر از تو با هیچکس نمی توانم !

کاش آدم ها شبیه به تو بودند ،

همیشه آدم را دوست داشتند

همیشه یکجور می ماندند

و می شد تا آخرِ دنیا عاشقشان بود و پشیمان نشد !

خدایا حوصله ی حرف زدن داری ؟

دلم گرفته ...

می خواهم برای قدم زدن و صرف یک فنجان قهوه ی داغ، دعوتت کنم

قبول می کنی ؟!

بگو سراپا گوشم!

مرسی واقعا ممندنم 

بگم 

حوصلت سر نمیره؟

خدایا ! امروز دلم هوای با کسی حرف زدن دارد هوای گرفتنِ دستانی که سرد نیست و جا شدن توی آغوشی که ت ...

چقدر قشنگه امروز انقد از دست خدا تاراحت بودم که به کل نمازامو نخوندم😔😔😔😔

👌👌👌👌😢😢😢

حق بدهیم !
یک وقت هایی آدم ها حوصله ی خودشان را هم ندارند .
نباید توقعی داشت ،
وگرنه دیوارِ حرمت ها فرو می ریزد ...
کاری به کارِ بی حوصلگیِ آدم ها نداشته باشیم ،
بابتِ حالِ بدشان توضیح نخواهیم ...
هر آدمی حق دارد گاهی از قوی بودن انصراف دهد و خلوتی بی واسطه بخواهد ،
جایی که خبری از هیاهویِ هیچ کس نباشد ،
جایی که در سکوت و تنهایی بنشیند و خودش را پیدا کند !
صبرِ آدم ها که لبریز شد ؛
نسبت به همه چیز ، بی حس می شوند ،
دنبالِ غارِ ساکتِ تنهاییِشان می گردند ...
آدم است دیگر !
یک وقت هایی کم می آورد ...
کم آوردنِ آدم ها را جدی بگیریم ،
درک کنیم ،
دورتر بایستیم ،
گاهی همین به حالِ خود رها کردن ؛
همین سکوت و حق دادن ؛
بهترین حالتِ دوست داشتن است ...

💟 

چقدر قشنگه امروز انقد از دست خدا تاراحت بودم که به کل نمازامو نخوندم😔😔😔😔

💠🌀⭕️✨🔷🔹
🌀
⭕️

🔷
🔹

خوب و بد هر چیزی بستگی به "حال دلت" دارد.
پاییز و زمستان با همه ی شب های طولانی و آسمان گرفته شان می توانند دلنشین ترین باشند و بهار و تابستان با آن همه گل و سرسبزی می توانند دلگیر باشند. جمعه ها میتواند بهترین روز هفته باشد و از کل هفته بیشتر خوش بگذرد. انقدر که خیال حوصله رفتن هم به سرمان نزند...
همه اینها بستگی به حال و هوایت دارد. اگر دلت خوش باشد؛ اگر آن که میخواهی را داشته باشی و یا کنار آن کسی باشی که میخواستی همه چیز و در همه وقت خوب است.
کاش حال دل مهربانتان خوش باشد. کاش همانی بشود که میخواهید. کاش زندگی کنید در قلب کسی که دوستش دارید.
بخت و اقبال مگر چیزی غیر از این است؟!
خدا کند خوشبخت ترین باشید...

🔹
🔷

⭕️
🌀
💠🌀⭕️✨🔷🔹