2777
2789
عنوان

كرونا

95 بازدید | 5 پست

خانما من دو روز پيشه خانواده شوهرم بودم نميفهميدم كرونا دارن خودشون هم تست داده بودن امروز مثبت شده كه من برگشتم خونم الان استرس گرفتم نكنه كرونا گرفتم تازه باردارمم ديگه البته اونجا ماسك ميزدم احتياط ميكردم بازم ميترسم تو رو خدا بگين چيكار كنم تا نگيرم 

منم دقیقا شرایط شما رو دارم البته من خودم نرفتم پیششون شوهرم رفته بود .الان 1 هفته گذشته علایم نداریم ولی هنوز استرس دارم دکترم هم رفتیم گفت تا علایم ندارید لازم به تست نیست   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا شرایط شما رو دارم البته من خودم نرفتم پیششون شوهرم رفته بود .الان 1 هفته گذشته علایم نداری ...

من سه هفته قبل خب بابام كرونا گرفت بستري شد من يه سر خونمون رفته بودم قبلش باز الان هفته١٥بارداريم همون موقع من بعد يه هفته انگا بينيم گرف صدام گرف بوياييم رو از دست دادم نزديك به يه هفته ايحور بودم بوياييم هنوز هم خيلي ضعيفه تازه داره كم كم برميگرده نميدونم كرونا بود يا نه؟از يه طرف ميگم خداكنه كرونا بوده باشه تموم شده باشه ديگه استرس نداشته باشم