2777
2789

روزی چنتا لیوان اب هویج بخور،مایعات زیاد دمنوش اویشن پونه و زنجبیل با عسل،سوپ مقوی،ابلیمو و عسل و اب ولرم

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نترس استرس نگیر شوهر منم گرفته بود امروز از قرنطینه خونگی در آمد فقط چیزهای گرمی مقوی بخور سیر پیاز فراوان بخورمایعات گرم زیاد بخور 

خدایا شکرت یا امام زمان خودتت کنجدمو حفظ کن برای سلامتی کنجد مامان صلوات می فرستی 😘😘😘
حس میکنم به مایعات خنک نیاز دارم خیلی  از درون داغم

عزیزم دیشب کل خانواده مادریم خونه مادر بزرگم جمع بودیم 

چون حالش ناخوش بود 

بعد که ما اخر شب اومدیم خونمون

امروز صبح مشخص شد کرونا داره مادربزرگم 

کل ۱۹ نفر که دیشب جمع بودیم همگیییی مبتلا شدیم 

دکتر گفت تا ۱۴ روز مشخص میشه که ماهم کرونا داریم یا نه 

ولی باید تا ۱۴ روز همش چای دارچینو زنجبیل بخوریم روزی بالای ۲۰ تا 

سوپ 

و همچنین قرقره که شاید زودتر پیشگیری کنیم 

شمام اینکارو بکنید ایشاالله چیزیتون نمیشه 

لایک نکن خواهر😤🥀
عزیزم دیشب کل خانواده مادریم خونه مادر بزرگم جمع بودیم  چون حالش ناخوش بود  بعد که ما اخ ...

خیلی میترسم نه از خودم از بچه هام من به معنای واقعی تو زندگی پدرم دراومد بچه هامو بدندون گرفتم الان خیلی میترسم چیزیشون بشه یه دختر ۱ساله هم دارم که خیلی بهم وابسته ست