2777
2789
ممنونم ازت من تازه عروسي كردم اما چون ٣٢ سالمه ميخام زود ني ني بيارم و سريع بشه😉

انشالله عزیزم 

شوهرت حتما ازمایش بده سالم یاشه وگرنه هرچی تلاش کنی بیفایده اس

خودتم ک دکتر برو

مصرف ویتامین ای و دی رو هم فراموش نکن خیلی تاثیر داره رو اسپرم وتخمک

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی بیبی منم واقعی مثبت شده.فردا برم ازمایش بدم 

عزیزم اره انشالله مثبت صبح زود هم یکی بزن اگه سریع دوخط شد انشالله بارداری تونستی عکس بده

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

عزیزم اره انشالله مثبت صبح زود هم یکی بزن اگه سریع دوخط شد انشالله بارداری تونستی عکس بده

سلام من امروز رفتم ازمایش بارداری دادم و‌گفت مثبته.۱۶روز از تزریق امپولم گذشته.بنظرتون واقعا مثبته و من حاملم

سلام من امروز رفتم ازمایش بارداری دادم و‌گفت مثبته.۱۶روز از تزریق امپولم گذشته.بنظرتون واقعا مثبته و ...

سلام عزیزم اره حتما بارداری و گرنه ازمایش هم مثبت نمیشد منم مثل شما16ام ازمایشمو دادم مبارک باشه.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

سلام عزیزم اره حتما بارداری و گرنه ازمایش هم مثبت نمیشد منم مثل شما16ام ازمایشمو دادم مبارک باشه.

ممنونم عزیزم تورو خدا برام دعا کنید من سه تا بارداری ناموفق داشتم دعا کنید این دفعه به سلامتی بگذره و البته از خدا میخام این لحظه شیرین رو نصیب همه خانمای منتظر بارداری بکنه

چند بود فولیکول تون؟

۲۷

۱۵

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
منم یه 15 داشتم یه 22 بنظرت امیدی هست؟ بارداری برام دعا کن 

اره عزیزم سایزشون عالیه اصلا هم ب خودت استرس نده مرتب اقدام کن

انشاالله این ماه مامان میشی

چند وقت اقدام بودی؟

۷ ماه

اره ی شب درمیون