2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 28 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

جوش شیرین خودش به ریه اسیب میزنه لطفا تجویز نکنید برای کسی.گفتن خطرناکه انجامش ندین

من انجام دادم 

چيزيم نشد

شما كه تحربشو نداري از روي حرف بقيه قضاوت كنم عزيزم

قاعده هشتم:🍀هیچ‌گاه نومید مشو. اگر همه درها هم به رویت بسته شوند، سرانجام او کوره راهی مخفی را که از چشم همه پنهان مانده، به رویت باز می‌کند. حتی اگر هم‌اکنون قادر به دیدنش نباشی، بدان که در پس گذرگاه‌های دشوار باغ‌های بهشتی قرار دارد. شکر کن! پس از رسیدن به خواسته‌ات شکر کردن آسان است. صوفی آن است که حتی وقتی خواسته‌اش محقق نشده، شکر گوید.
عسل مغازه دارم طبعی ندارم میشه؟

اره اشكال نداره

فقط روزي دوبار بخور

عفونت رو خشك ميكنه

قاعده هشتم:🍀هیچ‌گاه نومید مشو. اگر همه درها هم به رویت بسته شوند، سرانجام او کوره راهی مخفی را که از چشم همه پنهان مانده، به رویت باز می‌کند. حتی اگر هم‌اکنون قادر به دیدنش نباشی، بدان که در پس گذرگاه‌های دشوار باغ‌های بهشتی قرار دارد. شکر کن! پس از رسیدن به خواسته‌ات شکر کردن آسان است. صوفی آن است که حتی وقتی خواسته‌اش محقق نشده، شکر گوید.
چطور درمان شدی

روز دوم رفتم پیش پزشک برام سرم و چهارتا آمپول تزریق کردن برای تب و گر گرفتگی استامینوفن میخوردم،جوشونده ی آویشن فراووون میخوردم هر وعده سوپ میخوردم آب هویج و مایعات دیگه خیلی خیلی میخوردم جوری که مرتب دستشویی بودم روز ششم یه ب کمپلکس و ب ۱۲ تزریق کردم الان خیلی بهترم روز دوازدهم قرنطینه ام 

سبب رونق کفر است مسلمانی ما ....
من انجام دادم  چيزيم نشد شما كه تحربشو نداري از روي حرف بقيه قضاوت كنم عزيزم

من از دکتر پرسیدم الان گفت روزی دوبار

فردا برای عذرخواهی دیر است امروز زخم‌نزن
واقعا .یعنی برم دکتر.

آره عزیزم بهتره پیش پزشک بری اگه احتمال داد کروناست فقط استراحت کن و سوپ و مایعات فراوون بخور و خودتو تقویت کن من به ۴۰۳۰ زنگ زدم گفتن اصلا خودتونو درگیر تست نکنید 

سبب رونق کفر است مسلمانی ما ....
من انجام دادم  چيزيم نشد شما كه تحربشو نداري از روي حرف بقيه قضاوت كنم عزيزم

یکی از کاربرای همین جا به خاطر این تجویز های الکی گفت ریه ام به خاطر جوش شیرین داغون شده.تمام پزشک ها دارن میگن نکنین این کار رو حتما یه چیزی میدونن که میگن .حالا شما شانس اوردی طوریت نشده ممکنه بقیه این شانس رو نداشته باشن!!!

الان بهترین؟؟‌؟ ببخشید خیلی خنده ام گرفت از طرز گفتنتون😂😂

والاخنده هم داره😂😂سوغاته چین هست دیگه 

سوپ خفاششو اون خورده کروناشومن گرفتم

اره الان بهترم خوب شدم امابعضی عوارضش مثل درد دستام و ایناهستن درخدمتت وگاهی سرفه(ریه ام حساس‌شده) گاهی‌ام گلوم بی دلیل‌خشک میشه

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم